Canon EOS R is de beste Kerst camera koopje dankzij deze 35% prijs slash

Dit met de laagste prijs ooit, maakt de camera een serieus goede waarde, gezien de nieuwheid en het fotograferen van bevoegdheden. De Canon EOS R is een van onze favoriete spiegelloze camera ‘ s met een 30.3 MP full-frame sensor, uitstekende autofocus en geweldige wegligging dat maakt het ideaal voor iedereen die op zoek te gaan naar spiegelloze van hun Canon DSLR.
Canon EOS R: ,299 ,499 bij Amazon
Deze 35% Kerst korting op de Canon EOS R brengt de full-frame spiegelloze camera op de laagste prijs. Een geweldige all-rounder, de EOS R combineert een 30.3 MP full-frame sensor met Dual Pixel CMOS AF-en de mogelijkheid om te schieten 4K-video met 30 fps. Haast, hoewel, zoals Amazon voorraad is bijna op.Bekijk De Deal
De EOS R is een bijzonder goede optie voor Canon camera ‘ s fans, want het is compatibel met EF-objectieven (via een optionele adapter) en de spannende RF glas groeit gestaag. Dat betekent dat u kunt gebruiken met uw bestaande lenzen terwijl u wacht voor de cutting-edge RF-objectieven verder worden uitgewerkt en komen in de prijs.De aanbiedingen hieronder zijn bij Amazon US en B&H – als u niet in de VS gaat u voorbij die het beste Canon EOS R deals waar u ook bent.

De beste spiegelloze camera deal nu

Toon Meer Aanbiedingen
Niet in de VS? Check out de beste Canon EOS R de prijzen in uw regio hieronder:

Dus terwijl de EOS RP blijft een geweldige full-frame kopen voor die op een begroting, zouden we dwalen aan de kant van het oppakken van de EOS R hoewel het op deze prijs.
Terwijl de full-frame spiegelloze camera fans kunnen ook kopen van de goedkopere Canon EOS RP, die door de camera wordt minder aantrekkelijk als je factor in deze geweldige korting op de EOS R.
Als u al zittend op het hek te wachten voor de Canon EOS R te krijgen een flinke korting, uw geduld is beloond – de full-frame spiegelloze camera heeft net een enorme korting van 35% in deze pre-Kerst prijs slash.
Canon EOS R: ,299 ,499 bij B&H Photo Video
U kunt op dit moment de zelfde 35% korting op de Canon EOS R bij B&H Photo Video, dat is handig als Amazon voorraad is bijna op. De spiegelloze full-frame camera heeft een 30.3 MP full-frame sensor en is compatibel met EF-objectieven (via een optionele adapter) en de inheemse RF glas.Bekijk De Deal