Currys Kerst te koop ziet enorme besparingen op perfecte geschenken – maar alleen voor vandaag

Sonos Één: £199 £152.10 bij Currys
De Sonos is de beste smart speaker van 2019, en het is op dit moment meer dan £40 goedkoper dankzij deze geweldige Kerst deal. Een gewoon super aangesloten smart speaker, de Sonos niet alleen klinkt fantastisch, maar is een van de meest feature-rijke stem-geactiveerde luidsprekers die er zijn.
Vul de code BOSESSB10 bij het afrekenen.Bekijk De Deal
Apple HomePod: £319 £206.10 bij Currys
De HomePod is Apple ‘ s antwoord op de smart luidsprekers van Amazon en Google, maar het brengt veel meer sonic macht aan de partij. Nu £113 goedkoper, je krijgt een intelligente smart speaker met ruimtelijk inzicht en A8 verwerking voor high-performance audio.
Opmerking: u kunt ook de Sonos Een SL voor 10p minder bij Amazon.
Vul de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen.Bekijk De Deal

Vandaag de dag is het beste smart speaker aanbiedingen

Toon Meer Aanbiedingen
Je moet wel snel, hoewel: deze aanbiedingen zijn alleen verkrijgbaar tot morgen (dinsdag, 17 December), en ze verkopen snel. (Niet in de UK? Scroll naar beneden voor de beste smart speaker prijzen in uw regio.)

Bekijk De Deal
Niet in de UK? Check out de beste smart speaker prijzen in uw regio hieronder:
Vul de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen.Bekijk De Deal
Vul de code BOSESSB10 bij het afrekenen.
Bekijk De Deal
Dus, als u een grote smart speaker naar de soundtrack van uw New Year ‘ s Eve party of om cadeau aan van iemand die er deze Kerst, check out de beste van Currys Kerst te koop hieronder:
Bose Home Speaker 500: £399 £269.10 bij Currys
Bose staat bekend om zijn hoge kwaliteit van de luidsprekers en de Home-Luidspreker 500 is niet anders. Van kamerbreed stereo geluid van een enkele luidspreker aan op de geïntegreerde Google-Assistent en Alexa, dit is een smart speaker met ernstige audio punch en het is nu op zijn laagste prijs ooit.
Vul de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen.Bekijk De Deal
Sommige van deze smart sprekers waren al verdisconteerd over Black Friday en Cyber maandag, en hebben nu speciale korting codes waardoor ze nog goedkoper. In Currys’ smart speaker-sectie vindt u veel van de producten zijn verkrijgbaar met een korting van 10%, met een van de volgende codes om te worden toegepast bij het afrekenen: SMARTSOUND10 of BOSESSB10 (Bose-luidsprekers).
Bose Home Speaker 300: £249.95 £188.10 bij Currys
Addertje onder het gras de Bose Home Speaker 300 te koop voor £188.10. De smart speaker produceert een indrukwekkende 360-graden geluid en werkt met Amazon Alexa en Google-Assistent voor de spraakbesturing.
Vul de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen.Bekijk De Deal
Sonos Play:5: 499 pond £381.60 bij Currys
Een elegant uitziende en bombastisch klinkende speaker, die bewijst dat Sonos is nog steeds koning van de slingers, de Sonos Play:5-draadloze slimme speaker wordt geleverd met een op maat ontworpen woofers te leveren rijke bas, terwijl de gesloten architectuur elimineert reverb en echo. Nu met meer dan € 100 uit, het is voordeliger dan ooit.
Vul de code BOSESSB10 bij het afrekenen.
Bose Soundtouch 30 III: 499 pond £449.10 bij Currys
Deze draadloze luidspreker kan worden een beetje ouder, maar nog steeds beschikt over een krachtig en ruimtelijk geluid, waardoor Hi-Fi audio overal in uw huis. Nu van € 50, – goedkoper, het zou een grote gift van Kerstmis.
Nu, u kunt honderden op smart luidsprekers van de wil van Apple, Bose, Sonos en meer, inclusief de fantastische Bose Home Speaker 500 en onze beste smart speaker van 2019, de Sonos Één.

Sonos Een SL: £179 pond 143.10 bij Currys
Wilt geweldig Sonos-geluid zonder een voice-assistent snuffelen in op uw gesprekken? Deze mic-gratis aangesloten luidspreker van Sonos biedt net dat, om u te laten brengen muziek naar elke kamer van uw huis.