Data-analyse: samenwerking is de sleutel

Er zijn drie belangrijke pijlers die een data-analyse strategie moet worden ontwikkeld voor succesvolle toepassing van analytics in het hele bedrijf:
Onderzoek toont aan dat de overgrote meerderheid (94%) van grote bedrijven zeggen het visualiseren van gegevens en analyses zijn essentieel voor hun groei en digitale transformatie. Ja, data-analyse is essentieel voor zakelijk succes. Maar alleen als het personeel in de onderneming, van de directiekamer naar de winkel, fabriek of in de vloer kan krijgen en inzicht te verkrijgen.

Over de auteur
Een van de uitdagingen die BRITSE bedrijven worden geconfronteerd is het ontbreken van gegevens van de democratisering, die stimuleert zijn medewerkers om toegang te krijgen tot, analyseren en handelen op basis van informatie.