De nieuwe Canon EOS verwisselbare lens camera ‘s bewijzen dat je geen behoefte hebben aan een full-frame sensor voor geweldige foto’ s

Natuurlijk, als u op zoek bent naar een spiegelloze camera, de EOS M6 Mark II maakt de meeste van de APS-C sensor formaat door bijzonder compact en lichtgewicht. Vanwege de spiegelloze configuratie, er zijn verschillen in de specs vergeleken met de EOS 90D, waaronder een maximale opnamesnelheid van 14 fps bij het gebruik van de focal plane (FP) sluiter, maar weer met volledige AF-tracking. Dit neemt toe tot een super-snelle 30fps wanneer u de sensor op basis van de sluiter, terwijl de Dual Pixel CMOS AF-opnieuw heeft de 5,481 meten pixels en 143 selecteerbare punten, samen met eye-detectie.
Gemeenschappelijk aan beide camera ‘s is een 34.4-megapixel CMOS-sensor (32.5 MP effectief), gecombineerd met Canon’ s nieuwste Graven!C 8 processor. Met dit aantal pixels, Canon is gegaan voor een evenwicht van hoge resolutie en pixel grootte en onderhoudt een goede signaal-ruis verhouding. Het is, in feite, de resolutie sweet spot voor een APS-C formaat sensor, die Canon versterkt met zijn geavanceerde ruisonderdrukking algoritme. Waar wordt dit van bijzonder belang is bij het fotograferen in situaties met weinig licht een hogere ISO-instellingen, maar er zijn voordelen tegenover de gevoeligheid van de sensor bereik in termen van scherpte, contrast en kleurverzadiging. Het vertaalt zich in een scherp gedefinieerd detaillering, dus texturen en patronen zijn gereproduceerd met uitzonderlijke helderheid. Het zorgt er ook voor uiterst vloeiende gradaties.
With a detachable electronic viewfinder in the box, the EOS M6 Mark II lets you shoot your own way.

Het kleine formaat maakt de EOS M6 Mark II, geschikt voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld, de monitor scherm kantelt de hele weg door 180º dat is handig voor selfies of vlogging. En, als een video-camera, het is uiterst geschikt, met 4K UHD fotograferen met een volledig gebruik van het sensor breedte (die zorgt voor een betere beeldkwaliteit), Full HD, sneller, voor slow-mo effecten, en een intervalometer voor time-lapse films.
Met een afneembare elektronische zoeker in de doos, de EOS M6 Mark II kunt u fotograferen op uw eigen manier. (Image credit: Canon)

De resolutie sweet spot

Canon heeft altijd een grote voorstander geweest van de APS-C sensor formaat; iets dat re-itereren met de recente lancering van de EOS 90D en EOS M6 Mark II. Ja, de EOS 90D is een nieuwe DSLR, iets wat steeds zeldzamer als spiegelloze camera ‘s winnen aan populariteit, maar Canon heeft een enorme reputatie in digitale spiegelreflexcamera’ s en blijft geschikt voor fotografen die, in het bijzonder, zoals met behulp van een optische zoeker.

Echter, als u denkt over een spiegelloze camera, dan is het goede nieuws is dat de EOS M6 Mark II deelt dezelfde APS-C-sensor, beeld-processor en basis functies zoals de EOS 90D, zodat Canon is het verstrekken van een echte keuze hier. Beter nog, de EOS M6 Mark II nu komt gebundeld met een add-on elektronische zoeker (het was een optioneel accessoire met het vorige model), dus je kunt het gebruiken als je wilt, of vertrouwen op de monitor-scherm en een nog compactere camera. Meer keuze aanpassen aan uw specifieke opnamen nodig heeft.
Het combineren van het beste van spiegelloze en DSLR-functies, heeft de EOS 90D is uitzonderlijk veelzijdig en biedt gemakkelijk toegang tot een enorme assortiment EF-objectieven. (Image credit: Canon)

Snelle reflex