Krijg een PS4-controller voor onder de £30 in deze Kerst te koop

PS4 controllers nog steeds komen op een premie, zelfs na al die jaren op de markt. Als u wilt een tweede controller in om te profiteren van de geweldige co-op games rond (hallo, Gaar!), het is een aankoop die u eigenlijk om te overwegen. Gelukkig, kortingen rond deze tijd van het jaar is het een makkelijker te verkopen, en in het verenigd koninkrijk hebben we gespot op de controller voor een goede prijs (niet in de UK? Scroll naar beneden voor de beste prijzen op de DualShock 4 waar je bent).

Als de Currys Kerst te koop rollen, de DualShock 4, in de verschillende kleuren is verdisconteerd € 29.99. Opmerking: dit is dezelfde prijs Currys had het op de verkoop tijdens Black Friday. Meestal betaal je ten noorden van £30 voor deze controller, dus £29.99 is een goede deal.

DualShock 4 – diverse kleuren | £44.99 £29.99 bij Currys
Krijg een verscheidenheid van kleuren voor deze PS4-controller, en als je een nieuwe Spotify Premium-abonnee bent, kunt u genieten van zes maanden van dat gratis met deze aankoop. Dit is een fantastische moderne controller voor gaming.
Bekijk De Deal

Zoals hierboven opgemerkt, ook krijg je zes maanden Spotify Premium met deze aankoop, maar dat is alleen voor nieuwe accounts. Dit is nog steeds een geweldige controller met of zonder de freebie, en u kunt het ook gebruiken met uw PC als u de voorkeur geeft. Zelfs als je niet in de co-op games, wilt u misschien een ander spel te spelen in je Steam-bibliotheek.

Niet in de UK? Check out de beste prijzen hieronder op de DualShock 4: