Hier is de reden waarom deze goedkope MacBook Air deal zou perfect zijn voor u

Deze MacBook Air deal netten u een luxe laptop voor onder de $1,000 – iets wat je je strijd om te bereiken met de huidige prijs-tags op Apple ‘ s assortiment. We kijken op dit 2017 goedkope MacBook Air – een ouder model, maar u kunt pick-up vandaag voor slechts $699. Terwijl u kan worden betrokken over het oppakken van een twee jaar oude laptop, het is goed te beseffen dat de huidige MacBooks kan betaalt u premie de prijzen voor de specs en functies die u zou het niet nodig. Nodig om uw workflow of niet, velen vinden zichzelf verlangen naar de design en de eenvoud van Apple ‘ s luxe assortiment, echter. Dat is waar deze fantastische goedkope MacBook Air deal komt.

Dit is een MacBook voor degenen die willen de ervaring van een premium laptop, maar hebben niet de behoefte om uit te shell voor een set van specificaties die ze niet gebruiken. Plus, als u op zoek bent naar een goedkope MacBook met een redelijke 128 gb SSD-opslag, je moet gewoon niet vinden ergens anders. De 2018-versie van de MacBook Air, die vroeger liep in deze spec deed dat bij een veel hogere prijs en is sindsdien stopgezet. Als u op zoek bent naar een low budget MacBook Air voor school, werk of het dagelijks computergebruik, deze ongebruikt 2017 model is uw beste weddenschap.

De MacBook Air in kwestie heeft dat 128GB SSD en een 1,8 Ghz dual-core i5 processor en 8 gb RAM – geheugen- een perfect respectabele configuratie als u uw nieuwe MacBook voor alledaagse taken met dat Apple bloeien.

Vandaag de goedkoopste MacBook Air deal

MacBook Air (2017) 128GB | $999 $699 bij Amazon
Als u op zoek bent naar een handige, kleine MacBook Air deal om je te zien door op school of dagelijks computergebruik, dit is het model voor u. Laat u niet afschrikken door dat in 2017 vrijkomen van de venster – dit is de laatste MacBook Air model voor het aanbieden van een 128GB SSD-optie, waardoor het de meest kosten-effectieve manier om uw handen op een premium laptop als u geen delen van opslag.
Bekijk De Deal

Als je na een meer krachtige laptop, waarom niet bekijk onze selectie van de beste MacBook prijzen rond. We hebben een aantal fantastische laptop aanbiedingen van deze week, in het geval u besluit niet naar de winkel van Apple. Of, als u op zoek bent naar iets nog draagbare, je zou willen om te controleren deze top iPad aanbiedingen.