Hier is de beste waarde voor externe opslag per terabyte op het moment

Het kan goedkoper voor klanten in andere landen, om het te kopen van Uitvoering dan lokaal, zelfs met belastingen en inclusief verzendkosten. Op .63 per TB, het is de goedkoopste-per terabyte opslag – intern of extern – beschikbaar.
U kunt verbinden met een compatibel apparaat via een USB 3.0-poort, maar heeft geen extra externe poorten.
Als u de jacht voor een top-opslag omgaan, dat hebben we gezien kan je de Seagate Expansion desktop externe harde schijf met een capaciteit van 8 tb voor iets minder dan 5 inclusief gratis verzendkosten van Amazon.

De schijf is vooraf geformatteerd voor Windows en Seagate zegt dat gebruikers kan de overdracht van inhoud tot 160MBps. Het maakt gebruik van een 3,5-inch externe harde schijf op basis van SMR technologie, wat betekent dat de snelheid van het schrijven bent waarschijnlijk erg traag. Externe harde schijven zijn doorgaans goedkoper dan de vergelijkbare interne harde schijven vanwege schaalvoordelen.
Het model opgenomen in deze deal is de STEB8000100, dat is een desktop drive in plaats van een draagbare – en wordt geleverd met een 18-inch USB-kabel (met een flatscreen-end) en een 18W externe voeding plus een 1-jaar beperkte garantie.

De Seagate Expansion 8-TB-externe harde schijf, 4.99
Dit is een bijzonder goede deal van Uitvoering. Vind je niet iets goedkoper ergens. Deze 8 TB harde schijf van Seagate zal zorgen voor veel opbergruimte voor gebruikers die willen een harde schijf die werkt koel en rustig is.