Haast – de Apple HomePod krijgt £113 verlaging van de prijzen in een schitterende Kerst deal

De Apple HomePod is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een nieuwe smart speaker en je bent al een kaart-dragende abonnee van de Apple-ecosysteem en het is nu goedkoper dan ooit dankzij een grote pre-Christmas deal bij Currys.

Apple ‘s smart speaker was al verlaagd van het £319 lancering prijs in Curry’ s Black Friday verkoop, waardoor de prijs omlaag tot € 229; echter, als u de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen, krijg je nog eens 10% korting.

Dat betekent dat de HomePod kost u slechts € 206.10 in totaal – die je nodig hebt ot wees er snel bij was, want de code is slechts geldig tot en met dinsdag 17 December. (Niet in de UK? Scroll naar beneden voor de beste Apple HomePod de prijzen in uw regio.)

Vandaag de dag is het beste Apple HomePod deal

Apple HomePod: £319 £206.10 bij Currys
De HomePod is Apple ‘ s antwoord op de smart luidsprekers van Amazon en Google, maar het brengt veel meer sonic macht aan de partij. Nu £113 goedkoper, je krijgt een intelligente smart speaker met ruimtelijk inzicht en A8 verwerking voor high-performance audio. U moet gebruik maken van de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen voor de volledige korting.
Bekijk De Deal

Op het moment van schrijven alleen de witte model is beschikbaar voor levering of afhaling, die suggereert dat de Ruimte Grijze versie is nu uit voorraad leverbaar.

De Apple HomePod is één van de best klinkende smart luidsprekers die er zijn, en is geoptimaliseerd om te werken in Apple ‘ s ecosysteem – dat betekent dat als je hebt een MacBook, iPhone, Apple Horloge, iPad of Apple TV (en nog geen geld over aan het einde van de uitgaven spree), dan vind je de Siri-aangedreven HomePod is een eenvoudig te gebruiken.

De audio-kwaliteit van de Apple HomePod is, om het eenvoudig te stellen premie. Het vult een kamer eenvoudig, met een duidelijke scheiding is tussen alle elementen van de muziek.

In onze Apple HomePod review, stelden wij dat het op zijn best is als hij tegen een muur, uit elkaar te trekken het klinkt goed, met elementen zoals stemmen komen door met ongelooflijke breedte.

Niet een Apple gebruiker? Wilt u misschien op zoek elders, als je niet kan muziek streamen via Bluetooth (alleen AirPlay 2), en je hebt een Apple Music abonnement voor een waardevolle ervaring.

Buiten het verenigd koninkrijk? Check out de beste Apple HomePod de prijzen in uw regio hieronder: