Onze ervaring met de Pantum P2500W draadloze printer

Een printer is een van die investeringen die bepalend zijn op het feit van hoe vaak men nodig heeft. Met name in India, een kleine/kantoor aan huis vraagt om een oplossing die is goedkoop in onderhoud en beheert basic afdrukken op een verlaging van de bedrijfskosten.
Aangezien het een betaalbare printer, het bevat enkel een USB Type B-en Ethernet-poort, maar dat is niet het beperken van de verbinding als het een USP is WiFi Direct en Mobiele oplossing voor het direct afdrukken op verschillende apparaten in uw huis of kantoor.
Het is een compacte en goedkope zwart-wit printer die is op maat gemaakt voor persoonlijke of klein kantoor gebruik. Deze light-duty printer streeft naar het bieden van een draagbare afdrukken ervaring met alle smarts afdrukken maken snel en effectief. Natuurlijk, je kan niet verwachten dat de wereld van een Rs. 6500 printer, zodat u de functies en mogelijkheden zijn beperkt.

Merk op dat het een lage aangedreven 600 MHz processor plus 128 MB geheugen produceert sneller resultaten.
(Image credit: de Toekomst)

Ontwerp