Bespaar € 100 op uw smart speaker met een fantastisch Apple HomePod aanbiedingen

Deze Apple HomePod deal komt in minder dan $200 – een fantastische prijs op Apple ‘ s antwoord op de smart speaker. Beste Koop aanbieden 2018 luxe audio bij slechts $199 deze week een indrukwekkende $100 uit een intelligente luidspreker met een aantal serieuze muziek smarts. Het is zeldzaam om te zien een Apple HomePod zitten bij deze prijs, als Apple zelden kortingen zijn dit soort producten. Zijn We niet te klagen, maar deze smart speaker deal is een wereld apart van uw standaard Echo, en heeft de specs om het te bewijzen.

De enorm krachtige tech, gevestigd in deze shell gaat een lange manier om te rechtvaardigen zijn gebruikelijke $300 prijskaartje. Er is verbazingwekkend audio-in hier, in een kwaliteit die u gewoon niet zien van andere smart luidsprekers die niet van Bose (en u zult betalen veel meer voor hen). De A8 processor zorgt niet alleen voor een verbeterde functionaliteit maar ook een geluid van hoge kwaliteit met intelligente functies.

Dit is een smart speaker met meer pit, en op $199, een uitstekende Apple HomePod deal. Apple ‘ s bijdrage aan de markt biedt een sterk verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van haar concurrenten, evenals de ruimtelijke erkenning, zodat de spreker zelf aan te passen de audio aan de grootte van de ruimte en vorm. Er is ook een zes-array microfoons om ervoor te zorgen Siri kan altijd hoor je over de top van uw kamer-het vullen van muziek.

Vergeet niet, dit is een Apple smart speaker, echter. Dat betekent dat u alleen in staat aan te haken bij de rest van uw smart home als het Apple Home Kit compatibel. Dat moet geen probleem zijn als je net kitting uit uw smart home, of als je net na een luidspreker met een intelligente verwerking en het Siri-functionaliteit, maar het is iets om voorzichtig te zijn als je heb al een ecosysteem gaat.

Deze Apple HomePod deal is een zeldzame kans om te grijpen uw Siri is ingeschakeld, high-performance luidspreker van Apple voor minder, dus als je hebt een oogje op had, één in de aanloop naar de feestdagen, nu is het tijd om te springen. Het vangen van Apple HomePod deal voor een geweldige dag, maar een besparing van $100 op een is nog beter. De Apple HomePod is momenteel beschikbaar in het Beste Kopen voor $199.

Vandaag de dag is het beste Apple HomePod aanbiedingen

Apple HomePod – ruimte-grijs / wit | $299.99 $199.99 bij Best Buy
De HomePod is Apple ‘ s antwoord op de smart luidsprekers van Amazon en Google, maar het brengt veel meer macht aan de partij. Je krijgt een intelligente smart speaker met ruimtelijk inzicht en A8 verwerking voor high-performance audio. Siri is ook schoppen rond daar, met ondersteuning voor een reeks van smart home en virtuele assistent-functies.
Bekijk De Deal

Wij houden van alle de beste Apple HomePod prijzen , zodat u kunt vinden van de beste deal op uw nieuwe smart speaker. Als u geen zin heeft om de uitgaven veel geld op dit moment, waarom niet controleren onze beste Echo-Stip aanbiedingen of onze top picks van de beste Google Nest Mini aanbiedingen.