De beste iPhone XR deals rond op een of andere manier heb zelfs beter…weer

Laten we eerlijk zijn, de iPhone XR deals zijn nooit gaan kijken heel graag de super goedkope iPhone 7 of 6S (althans, niet voor een paar jaar), maar met het snijden van de prijs, aanbiedingen die alleen maar op de virtuele schappen, de smartphone van Apple is op zoek naar ongeveer net zo betaalbaar als we hebben gezien voor een tijdje.

Deze tarieven komen uit Mobiele telefoons.co.verzending en krijgen hun betaalbaarheid te danken aan twee factoren: a) al deze tarieven zijn verlaagd in prijs, met een besparing tot £65; en b) er is £75 in de automatische cashback beschikbaar in alle van deze aanbiedingen.

Het combineren van deze twee kostencomponenten en het eind resultaat is de goedkoopste iPhone XR deals rond nu. We hebben een lijst gemaakt van alles wat je moet weten over deze mousserende biedt naar beneden.

Divider

iPhone XR aanbiedingen: prijsverlagingen en cashback

Wat is er zo goed over de iPhone XR?

Als een van de beste iPhones die momenteel op de markt (zelfs met de iPhone 11 en 11 Pro-out!) er is veel om lief te hebben met de iPhone-XR. Boven alles, is de batterij echt opvalt. Voor de lancering van de iPhone 11, dit was de grootste Apple batterij op 2942 mAh.

Sportieve Apple Vloeistof Retina-display en een krachtige A12 Bionic chip, gaat voor dit budget meer vlaggenschip hoeft niet te betekenen dat het nemen van een hit op specs.

Lees onze volledige iPhone XR review