De Microsoft Surface Pro 7 krijgt een flinke korting vooruit van de vakantie

De Microsoft Surface Pro 7 is slechts een paar maanden oud op dit punt, en hij zag een wat teleurstellende start weer in oktober 2019. Maar dat betekent alleen dat je kunt al sparen voor een flinke som op de Windows-10 tablet net op tijd voor de vakantie rush.

Nu op Amazon, kunt u de pick-up van de Surface Pro 7 met een Intel Core i5-processor, 8 gb RAM en een 128 GB SSD voor slechts € 699 – $200 korting op de catalogusprijs. Het is echter belangrijk op te merken, dat Microsoft niet met inbegrip van het toetsenbord op dit niveau, iets wat we nooit geen klagen over.

De Microsoft Surface Pro 7: $899 $699 bij Amazon
De Surface Pro 7 is de nieuwste op Microsoft ‘ s legendarische Surface Pro line van Windows-tablets. Het is niet onze favoriet in de serie, maar wanneer u kunt besparen $200 voorsprong van de Feestdagen, het kan gewoon de Windows-tablet te kopen voor de Kerst.Bekijk De Deal

Nu, terwijl de Surface Pro 7 was niet bepaald gezegend met het beste review van TechRadar, dat betekent niet dat het een slecht apparaat. Het is zeker meer dan geschikt voor het aandrijven door alle dagelijkse computertaken workloads gooi je het, met een van de mooiste beeldschermen op een Windows tablet. De teleurstelling is geheel in hoe gelijk is aan de 2018 Surface Pro 6.

Dus, als je op de markt voor een slanke Windows-tablet die absoluut nul beperkingen op wat je kunt doen met het, de Surface Pro 7 is nog zeker de moeite waard uw tijd en geld. Het zou absoluut zorgen voor een geweldige gift van de Vakantie, te, want het is een media-consumptie behemoth.