Top giften van Kerstmis voor kunstenaars en creatieven

Kerst cadeau gidsen

Ah, Labo. Alleen Nintendo zou vinden een manier van het maken van kartonnen dozen weer leuk, met zijn assortiment van Labo van constructies met het combineren van de kennis van de Nintendo Schakelaar console met pure arts-and-crafts genot. Je hebt een fatsoenlijke hoeveelheid ruimte op te slaan, afhankelijk van de schaal van de kit die je koopt, maar de uiteindelijke vreugde is zeer de moeite waard.
Selfie-modus
Als je je hoofd krabben voor dat perfecte artistieke gave, hoewel, niet verder te kijken: we hebben samen gebracht op een host van de beste giften van Kerstmis voor kunstenaars en creatieven in de wereld van gadgets. Dus of het nu een abonnement op Photoshop, instant camera, of het grote scherm van de tablet zal doen de truc, we hebben alle informatie die u nodig hebt.
Adobe Creative Cloud
(Image credit: Adobe)Het Adobe Creative Cloud-abonnement
Niets is belangrijker voor een kunstenaar dan het hebben van de juiste tools tot hun beschikking. Voor grafisch ontwerpers, illustratoren, fotografen, of video-editors, Adobe Creative Cloud biedt de markt die standaard in design excellence. Abonnementen zijn niet echt goedkoop, en worden gekocht op een jaarlijkse basis, eerder dan om u te laten inschrijven door de maand – maar er is geen ontkennen het nut van wat je krijgt. U bent minder geld kwijt aan een individueel programma als Photoshop, maar het kopen van het hele pakket meer kosteneffectief als u toegang nodig tot een paar verschillende. (Check onze gids naar de beste gratis schilderen software voor cash-minder alternatieven.)

Techradar
(Image credit: de Toekomst)iPad Pro 12.9 (2018) De beste grote tablet rond nu Gewicht: 632g | Afmetingen: 280.6 x 214.9 x 5,9 mm | OS: iPadOS | Scherm grootte: 12.9-inch | Resolutie: 2048 x 2732 pixels | CPU: A12X Bionic | Opslag: 64GB/256GB/512GB/1TB | microSD-slot: Nee | Batterij: 9,720 mAh | camera Achterzijde: 12MP | camera Voorkant: 7MP Groot scherm
Enorme verwerkingskracht
Levensduur van de batterij langer is
Face ID is niet perfect
Natuurlijk, wat is een beter gebruik te maken van die het bewerken en het tekenen van software dan een iPad Pro? De iPad Pro 12.9 valt op door zijn grote scherm, waardoor het ontwerp en de illustratie is een genot, in plaats van doen met een kleinere, meer verkrampt scherm.
Het is als een gigantische digitale canvas, dat vult uw behoeften, of u behoefte aan een persoonlijk werkstation, schildersezel, draagbare bioscoop, boek-vormige luidspreker, muziek mengpaneel, of een reeks andere functies.
U bent te betalen voor die extra ruimte op het scherm, hoewel de gebruikelijke kenmerken van een high-end iPad Pro – de ongeëvenaarde verwerking van de macht, massief scherm, bits besturingssysteem, en het feit dat je het kan gebruiken met de Apple Potlood en Smart Keyboard – maken dit een geweldige keuze als je het geld hebt om te branden. Bekijk onze iPad Pro 12.9 (2018) review voor meer details, of onze beste tablets gids voor sommige goedkopere opties.

Als u uw smart home te kijken zo goed als de rest van uw interieur, deze Nanoleaf Canvas slimme verlichting moet het werk doen. Bestaande uit raak – en voice-gevoelige panelen, waardoor aanpasbare regelingen, en in staat om te reageren in de tijd naar muziek, het licht van uw huis helemaal in tegenstelling tot iets anders.

Fujifilm Instax Mini-70

Zie voor meer opties in onze gids voor de beste instant camera ‘ s.


Modulaire synthesizer voor de echte avonturiers

Eenvoudig in te stellen
Het is eenvoudig in te stellen – als moeilijk te verwijderen en als je het kunt slikken van de kosten dan is het één van de meest fantasierijke slimme verlichtingsoplossingen we hebben het genoegen gehad om uit te proberen.
Lens: 60mm | Focus: Macro, Normaal en Landschap | Flits: Built-in | Self-timer: Ja
Karton en codering zorgt voor een geniale combinatie
Een instant-camera is een geweldig cadeau voor een beginnende fotograaf, met de tevredenheid van het zien van de creaties afdrukken van de camera zelf na de opname. Niet meer scrollen door duizenden snaps in uw telefoon gallery, dan.

littlebits Synth Kit

Op zoek naar een Kerst cadeau voor die creatieve persoon in je leven? Het kan moeilijk zijn om te weten wat de meest geschikte geschenk is, vooral met zo veel keuze is er, of je nu scrawling online retailers of pacing in de schappen van uw lokale winkels.

Voor beginners of professionals
Synthesizers!
Niet de goedkoopste kous filler
Kan ontmoedigend zijn om niet-ingewijden
Gericht op zowel professionele muzikanten en complete amateurs, dit modulaire synthesizer kunnen kinderen en volwassenen om te “verkennen van de wetenschap van geluid, het maken van zoete beats, en het creëren van instrumenten”.
Zodra het domein van tech wizards, het bouwen van synthesizers is nu iets wat iedereen kan doen met de juiste kit – en je kunt zien in de video hierboven wat maakt het zo magisch in actie.

(Image credit: de Toekomst)Nanoleaf Canvas Slimme verlichting van de inrichting die het funk