95% uit opslag in de cloud? iDrive is een niet te missen cloud-opslag deal nu

En als opslag in de cloud is niet het belangrijkste of enige zorg iDrive is ook het aanbieden van 95% uit de RemotePC voor 10 computers. Dit kunt u veilig toegang tot uw computer thuis of op kantoor. 10 computers onder één account in te wisselen voor een andere .48? Dat is nogal een koopje.

Dit is een spectaculaire 95% uit, als u maar meestal moet betalen .50 voor dezelfde omvang en duur. Niet te vergeten dat 3TB is een spectaculaire hoeveelheid opslagruimte, en zal bijna zeker de dekking van al uw foto ‘ s en streaming behoeften voor het jaar.
Afscheid nemen van de sleepboot van de oorlog, dat is hoe veel opslag in de cloud u zich kunt veroorloven tegen hoeveel TBs je nodig hebt. Met iDrive huidige cloud-opslag omgaan u op zoek bent naar het betalen van een loutere .48 (ongeveer £2.70) in ruil voor 3TB voor het hele jaar.
OK, dus het was niet precies op de top van onze Kerst-verlanglijstje, maar we zijn zeker niet van plan om te klagen over de belachelijke bieden op opslag in de cloud iDrive beschikbaar heeft gemaakt.

Als u meer wilt weten over de cloud storage bieden, of waarom beschouwen we iDrive om de beste cloud-storage bedrijf – gewoon blijven lezen als wij hebben alle informatie voor je op een rijtje.

iDrive cloud-opslag omgaan:

En wat maakt deze deal dus stellar is dat het niet alleen de ongelooflijke korting, maar deze is afkomstig van onze top-rated beste cloud storage provider.

Het biedt ook uitstekende beveiliging, dus je kunt gerust je veilig online. Plus, het heeft de iDrive Express-service, die in feite een back-up van al uw bestanden automatisch, in het geval dat het noodlot toeslaat en de een of andere manier uw items zijn verwijderd.

Wat maakt iDrive de beste cloud storage provider?

iDrive biedt zelfs gezichtsherkenning van uw foto ‘ s dat is een vrij coole en handige functie. Als u behoefte aan meer informatie bekijk onze iDrive review – waar vind je alles wat je moet weten over deze geweldige software.
EXCLUSIEVE IDrive 3TB plan | .50 .48 voor 1 jaar | 95% off
95% uit? Nu is dat een schitterende deal. 69,50 dollar lijkt misschien een beetje prijzig voor een jaar ter waarde van 3TB maar .48 voor een hele 12 maanden is belachelijk goedkoop. En niet te vergeten 3TB moet gaan een lange weg in de bekleding van uw opslag behoeften, kan het houden van talloze uren van muziek, duizenden foto ‘ s en honderden video games.
Bekijk De Deal
Het is voor iedereen en dat bedoelen we letterlijk iedereen, maakt niet uit als je de tech-savvy of niet, iDrive is zo simpel en eenvoudig te gebruiken.