Geweldige Kerst iPad aanbiedingen uitstrekken van hele tablet bereik: Pro -, Lucht-en Mini-modellen met korting vandaag

Als je winkelen voor last-minute Kerst iPad aanbiedingen deze vakantie seizoen, we hebben al de beste iPad Pro, Mini, en de Lucht besparingen er zijn hier. Dit zijn de goedkoopste zult u deze uitstekende iPad deals in de VS en groot-brittannië nu, dus als je in een snuifje u snel kunnen vinden van de grootste besparing op voor het beste model voor u.

iPad Pro behandelt, in het bijzonder gezien hebben extra prijsverlagingen als we om de hoek voor de Kerst, wat betekent dat u kunt pick-up flinke 12.9-inch en een 11-inch modellen voor nog minder nu. Zoals altijd tijdens de feestdagen, er zijn genoeg andere iPad Lucht en Mini aanbiedingen te inventariseren, als u op zoek bent naar iets met een kleiner prijskaartje.

Als u op zoek bent naar de goedkoopste iPad deal mogelijk is, zult u waarschijnlijk op zoek naar lagere ‘storage’ – items. Dankzij iCloud, de 32GB-en 64GB opslag opties beschikbaar zijn, is meer dan werkbare als u op zoek bent voor het streamen van uw entertainment en houden u op de grotere bestanden in de cloud. Dat gezegd, als je op zoek bent naar een tablet om eventueel te vervangen van uw laptop, of als je gaat om het uitvoeren van verschillende high-performance apps voor sommige hardcore werken, wilt u misschien een kijkje nemen op enkele van de ruimer opties.

Beste iPad aanbiedingen vandaag

ONS iPad aanbiedingen

iPad 9,7-inch (2018) WiFi 128 GB – Goud | $439.99 $349 in Uitvoering
Deze WiFi-versie van de 2018 iPad komt op slechts € 349 bij de Uitvoering van vandaag. Je krijgt al het goede van vorig jaar de iPad, met inbegrip van de lage prijs, maar zonder de noodzaak van een kostbare data contract.
Bekijk De Deal

iPad Pro 10.5-inch (2017) WiFi 64GB – Rose Gold | $689 $537 in Uitvoering
Bespaar meer dan € 100 op de goedkoopste iPad Pro je nu al kunt kopen. Op 64GB, je zult het uitrekken van deze iPad opslag als u wilt om het te gebruiken voor iets anders dan het lichte werk en entertainment, dus wilt u misschien overwegen om de extra uitgaven op de 256GB model. Je kan dit model nog goedkoper verlengd voor slechts $399.99, met de 256GB versie kwam uit op $429.99.
Bekijk De Deal

iPad Pro 11-inch WiFi 64GB | $799.99 $649.99 bij Best Buy
Deze 11-inch iPad Pro deal vertegenwoordigt dat een uitstekende sweet spot van de kleinste versie van het nieuwste model – een zeker vuur manier van oppakken van een goedkope iPad zelf. Voeg toe aan die het Beste Kopen seizoensgebonden verkoop betekent dat u kunt pick-up van dit model voor slechts € 649 deze week en je hebt jezelf een winnaar. Als je voelt dat je misschien nog meer vermogen nodig hebt, deze $150 besparing ook geldt voor de 256GB model ($799.99) en u kunt het opslaan van $200 op de 512 GB configuratie – $949.99.
Bekijk De Deal

iPad Pro-12.9-inch WiFi 256GB | $1,149 $999 bij B&H
Dit 256GB versie van de 12,9-inch iPad Pro is gewoon een extra verlaging van de prijzen van B&H, waardoor het veel beter waarde voor je geld dan het ooit zo iets goedkoper 64-gb model. 256GB geeft je genoeg ruimte om echt te laten iPad Pro gaan schijnen, het krijgen van uw geld waard is en het openen van de workflow en de flexibiliteit van de iPad Pro zelf. De 64GB-model is beschikbaar voor $899, maar omwille van $100, zouden we echt aanraden een verdubbeling neer op uw opslag. Aan de andere kant, het 512 GB model is beschikbaar voor usd 1.249.
Bekijk De Deal

iPad Air (2019) WiFi 64GB| $499 $459 bij Walmart
De iPad Lucht neemt alle beste stukjes van de klassieke iPad-ervaring en biedt een nieuwe lichtgewicht model om het gedaan te krijgen met. Dit is het 64-gb model en de goedkoopste configuratie vindt u deze week. Terwijl de opslag capaciteit kan werken voor u, als u uw nieuwe iPad Air deal voor simpel vermaak of apps, opgemerkt moet worden dat de zwaardere werk mogelijk meer opslag. Als u denkt dat u misschien een beetje meer ruimte, Walmart hebben ook korting hun 256GB model voor slechts $597. Bekijk De Deal

VERZENDING iPad aanbiedingen

iPad 9,7-inch (2019) WiFi 32GB | £349 £299 bij Currys
De 32GB iPad deal biedt slechts een kleine hoeveelheid opslagruimte, maar het is nog steeds een grote iPad voor entertainment en lichter werk. Alles nog steeds prima draait op de nieuwste iPad OS en je kan zelfs stoeien met een goede hoeveelheid van het werk rond deze iPad als u gebruikmaakt van cloud-opslag. Dat gezegd, als je niet al te enthousiast over te vertrouwen op de cloud voor iets meer dan 32GB, zult u willen controleren deze £399 128GB iPad, het extra geld is het zeker waard.

Bekijk De Deal

iPad Mini (2019) WiFi 64GB | £399 £379 in het AO
Als u op zoek bent naar een iPad Mini deal, dit Currys prijsverlaging kan bespaart u een paar stuivers in de aanloop naar Kerstmis. Het is de beste prijs die u vindt voor de vijfde-generatie iPad Mini op dit moment, maar voor slechts € 100 meer kunt u het dubbele van uw opslag met deze 256GB model voor £481.
Bekijk De Deal

iPad Air 10.5-inch (2019) WiFi 64GB | £479 £448 bij Currys
De 2019 iPad Air model biedt een power upgrade van de vlaggenschip serie, maar niet helemaal bereikt de verheven hoogten van het Pro – het is een goede middelste punt als u van plan bent over het gebruik van uw iPad voor zowel werk als ontspanning. Currys heeft gesneden de prijs op hun 64 gb en 256 GB modellen.
Bekijk De Deal

iPad Pro 11-inch WiFi 256GB | £919 £849 bij Currys
Deze iPad Pro deal van Currys biedt niet alleen een van de nieuwste Pro-modellen voor minder, maar het is ook een uitstekende manier is om te grijpen een 2019 iPad Pro deal met een grote 256GB opslagruimte. U zult in staat zijn om op te slaan een paar high-performance-apps en een redelijk aantal HD-downloads met 256GB. Om meer te sparen contant geld, kunt u de pick-up van deze 64-gb model voor slechts € 699 incl. btw.
Bekijk De Deal

iPad Pro-12.9-inch 1TB WiFi | £1,719 £1,519 bij John Lewis
Dit is een fantastische £200 besparing op de grootste iPad Pro-deal kunt u de pick-up van vandaag. Je krijgt een geweldige opslagcapaciteit van 1 tb op dit model, wat betekent dat het kan vrijwel alles aankan u bij het werpen. Als u geen behoefte aan al dat vermogen, kan je een 64GB-versie voor £927 van Laptops Direct, een 256GB versie voor £1,049 bij Currys, of een 512 GB model voor £1,269 bij Amazon.
Bekijk De Deal

Die iPad deal moet ik kopen?

Er zijn genoeg iphone-modellen om uit te kiezen nu dat het maken van die beslissing kan soms meer problemen dan eigenlijk het vinden van een geweldige iphone deal. Er zijn verschillende use cases voor ieder model iPad, echter, dus het vinden van de perfecte tablet voor u is het gemakkelijk als je eenmaal weet wat een ieder kan doen.

De iPad Pro is de meest dure versie van de iPad die je kunt kopen, met de kracht en de opslag varieert als gevolg dat het prijsniveau in de huidige iPad Pro aanbiedingen. Als u op zoek bent naar een high-performance tablet die u kunt gebruiken als secundair apparaat aan op uw laptop, of zelfs voor het vervangen van uw laptop volledig, raden wij je aan een iPad Pro model met ten minste 256 gb SSD-opslag. Dat zei de Pro is een zeer krachtige tool voor entertainment en lichtere taken, dus als je wilt het luxe gevoel van Apple ‘ s meest krachtige tablet nog een grote vermindering van de prijs, er zijn tal van 64GB modellen er ook zijn.

De iPad Lucht zit tussen het vlaggenschip van de iPad en de iPad Pro. Een groter display-design, met de A12 Bionic chip versnellingen deze iPad meer in de richting van multi-tasking en tekstverwerking dan de goedkopere model, maar de prijs zelf is gemakkelijk te rechtvaardigen als u op zoek bent naar een high-end entertainment apparaat in deze iPad Air deals.

Het vlaggenschip van de iPad loopt vaak de goedkoopste in deze tijd van het jaar en in 2019 de termijn is niet anders. Dit jaar is de iPad biedt een ervaring die meer verwant aan de professionele kant van Apple ‘ s tablet klanten, maar nog steeds houdt op de prijs van een voornamelijk entertainment apparaat. Het heeft nu ondersteuning voor Apple Potlood en Apple ‘ s Smart-Toetsenbord, maar is ook verkrijgbaar in kleine 32GB configuraties als je echt op zoek te besteden zo weinig mogelijk.

Deze iPad Mini aanbiedingen zijn perfect voor wie op zoek is naar zo weinig van onroerend goed in hun tablet mogelijk. Perfect voor het knallen in een kleine tas voor de berekening van de op de go, de Mini offers sommige van de meer krachtige onderdelen van andere modellen houden van zijn draagbaarheid.

Als het model dat u zoekt is sindsdien afgehaakt van de seizoensgebonden verkoop, er is altijd onze roundup van de beste goedkope iPad aanbiedingen gaat uw oog te houden op. Terwijl je het aanvullen van uw Apple producten, u mogelijk ook geïnteresseerd in het beste AirPods prijzen rond. Er zijn nog tal van MacBook aanbiedingen in de gaten te houden ook!