Apple AirPods koop: de oordopjes ontvang een $30 prijsverlaging bij Amazon

Als u op zoek bent naar een last-minute deal op de 2019 Apple AirPods, dan bent u in geluk. Amazon heeft niet alleen de meest verkochte oordopjes in voorraad, maar ze zijn ook te koop. U kunt de Apple AirPods met een draadloos opladen zaak te koop voor $169. Dat is een $30 korting en de beste prijs die we hebben gevonden voor draadloze oordopjes. Amazon ook de AirPods met laden geval te koop voor $139.

De 2019 AirPods voorzien van Apple ‘ s nieuwe H1-chip, die zorgt voor verbeterde connectiviteit en naadloze koppeling. Trek gewoon aan de oordopjes uit de zaak, en ze zijn klaar voor gebruik met een Apple-apparaat. De H1-chip biedt ook voice control met Siri, zodat je kunt krijgen routebeschrijvingen, nummers overslaan en gesprekken volledig handsfree. De oordopjes worden geleverd met een opgeladen geval dat biedt 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.

Terwijl de $30 korting lijkt misschien niet als veel, kortingen op de Apple AirPods zijn uiterst zeldzaam, en dit is de beste prijs die we gevonden hebben voor de draadloze oordopjes. We weten niet hoe lang Amazon zal de AirPods op voorraad, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Apple AirPod aanbiedingen:

Apple AirPods (2019) met wireless charging case: $199 $169 bij Amazon
Voor de Apple AirPods met een draadloos opladen zaak te koop voor $169 bij Amazon. Dat is een $30 korting voor de draadloze oordopjes die kan worden opgeladen met een Qi-compatibel opladen mat of met een lightning-connector.
Bekijk De Deal

Apple AirPods (2019) met het Laden Geval: $159 $144 bij Amazon
Amazon heeft het nieuwste model van Apple AirPods te koop voor $144. De werkelijk draadloze oordopjes komen met een opgeladen geval dat voorziet in een verdere 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.
Bekijk De Deal

Shop meer heeft met onze roundup van de goedkoopste AirPod prijzen, sales en aanbiedingen die er ook gebeurt.

Als u geïnteresseerd bent in de laatste AirPods kunt u zien de beste AirPods Pro prijzen, sales en aanbiedingen die er nu gebeurt.