Apple Horloge 5 is goedkoper, net op tijd voor de vakantie winkelen

Terwijl de waarde niet te spannend – de beste deal bespaart uit de lijst prijs – het is waarschijnlijk de beste deal vindt u op de nieuwste Apple smartwatch. De vennootschap apparaten zelden kortingen in hun eerste jaar op de markt, dus dit is een zeldzaam exemplaar.
Toon Meer Aanbiedingen
De nieuwe Apple Horloge 5 is het krijgen van een kleine korting op het einde van het jaar, die komt net op tijd voor de vakantie shoppers.

Apple Horloge 5 GPS-alleen 44mm 9 4 op B&H
Deze deal bespaart op het Apple-Horloge-5 – met name de grotere 44mm-versie, die heeft iets meer capaciteit van de batterij en een iets groter scherm aan te passen. Deze deal geldt alleen voor de GPS-versie in het Roze Zand kleur met gouden aluminium frame.Bekijk De Deal

Apple Horloge 5 GPS + Cellular is € 499 9 B&H
De mobiele versie van het Apple-Horloge 5 doet wat je zou verwachten, het aansluiten aan een cel netwerk en gebruik maken van gegevens over de go – perfect voor iedereen die wil hun telefoon achter op loopt of snelle trips. Bekijk De Deal

Als u meer wilt kortingen, check out onze beste Apple Horloge 5 aanbiedingen pagina.

Er is ook een iets minder royaal deal op de GPS + cellular versie verbetert de cel-het aansluiten van Apple Horloges van het verleden door het hebben van een eigen App Store. Nu kunt u downloaden van apps zonder ze uit te voeren door middel van een iPhone.
Het Apple-Horloge 5 geïntroduceerd, een altijd-op de display wordt gedimd de wijzerplaat van het horloge met een zwart-wit versie die drains minder van de batterij wanneer u niet op zoek. Er is een handvol andere verbeteringen, zoals een intern kompas dat aids locatie vinden en de hoogte, alsmede de extra gezondheid tracking functies.