Beste kerstcadeaus voor lopers

Kerst cadeau gidsen

Een geweldige keuze voor Mp3 ‘ s en podcasts
We weten waarom je hier bent: u koopt een cadeau voor een loper. We weten dat je niet een enorme loper omdat je al hebt wat je wilde, wij lopers zijn berucht voor het kopen van de dure spullen die we echt willen (en dan het verbergen van de ontvangst).
Deze gift guide is voor dingen die iedere hardloper zou willen hebben en, als ze er al één, zou graag nog een want – laten we eerlijk zijn – we gaan door hen als water als we draaien voor meer dan een paar keer per week.
Dus omdat de gedachte van de mensen ZIEN U vult je met terreur, betekent niet dat je kan niet de beste cadeau-gever voor uw vriend (in) / partner / ouder / nakomelingen die is gek genoeg om daadwerkelijk te genieten van beukende buiten rond meer dan je denkt gezond te zijn.
*OK, dit deel was een leugen. Als je zeker bent dat je ze niet krijgen sokken, je bent mega verkeerd. We lopers liefde sokken, en duurder zijn, over het algemeen, hoe meer we van hen houden. In feite, go nuts met alle onderstel – voor de juiste maat en we zijn blij dat het niet in de slippers.
Garmin Forerunner 245
(Image credit: Garmin)Garmin Forerunner 245 Muziek

Echter, het was heel duur om te krijgen – zelfs als je een iPad hebt, je moet een compatibele loopband of een foot pod van Stryd, die was niet goedkoop.
Het is een touch duurder, maar echt het is een geweldige instap-horloge voor iemand die wil om de stap te nemen-up van dit jaar – de all-round fitness kan bijhouden is echt fantastisch.
Letterlijk alles aan de pols
Robuust
Er is geen oordeel in Kerst al, en u, een prachtig cadeau-gever, wil je aan de spullen die ze zou eigenlijk graag. Gelieve niet voor ons lopers een boek over het uitvoeren van (tenzij eerder en bevestigd als ongelezen), of gewoon een willekeurige sokken* of trainers die waren te koop bij uw plaatselijke sportwinkel – hebben we daar.

Niet super draagbaar

Niet de macht hebben meting

Zwift RunPod

Voorheen gebruikte ik de Lopende Buddy, een magnetische portemonnee die met een clip aan je broek echt sterk, maar konden trek ze naar beneden als je liep te snel. Vraag niet hoe ik het weet dat*.

Een eenvoudige manier om het dragen van je spullen rond
Belasting van uw fitness kan bijhouden
Briljant voor het herstel
Geen Garmin Betalen

Eindelijk ik kon ontdoen van de Garmin Forerunner 235 van deze lijst te verwijderen, terwijl dat een grote (en nu een stuk goedkoper, dus een optie als je echt op een begroting) de 245 is ontstaan, brengen dus veel meer functies.
Iets duurder

Ten derde, het is een behoorlijk sterke weinig eenheid: per ongeluk klem deze op een pad midden uitvoeren en u hoeft geen zorgen te maken over het feit dat het direct behandeld in slaat.

Hyperice Vyper 2.0

Echter, deze telefoon van Nokia is een sterke keuze voor drie redenen: ten eerste, het heeft een microSD-kaartslot, zodat u kunt laden met muziek uit die stoffige oude MP3-selectie (helaas is dit niet Spotify-compatibel), en met monster levensduur van de batterij u zult gemakkelijk in staat om door enige afstand van de run zonder het verlies van de lading.

Eenvoudig te gebruiken

Zuigt het zweet
Goed, nu Zwift is gestart met haar eigen, en voor een lagere prijs dan wat zou kunnen verwachten – je bent aan de snelheid en afstand van gegevens, en een kalibratie-direct is ingesteld voor de Zwift ervaring. Het groeit langzaam in populariteit, dus als je geliefde maakt gebruik van een loopband veel en wil aan de slag te gaan, dit is een optie.
De Flipbelt is zo onopvallend dat ik vergeet dat het er de helft van de tijd kun je slip een telefoon met gemak, is er een clip voor sleutels en u kunt zelfs kopen stromend water uit flessen te glijden in als goed.
Ik probeerde Zwift Uitgevoerd vorig jaar, en ik vond het een erg boeiende manier om over de alledaagsheid van de loopbanden. Plonk een iPad voor je op een loopband (of in de voorkant van een TV met Apple TV) en je ziet je avatar uw volgende snelheden door middel van een virtuele wereld.

Ga voor de 245 Muziek als je kunt krijgen (link hierboven) zoals dat gaat met Spotify-integratie, dat is een geschenk uit de hemel als je wilt laat je telefoon thuis en hoor je muziek op de gaan.
(Image credit: Garmin)

Garmin Forerunner 945

Een jaar later, ben ik nog steeds gebruik dit wanneer ik het gevoel alsof ik willen zijn ‘goed’ en doe mijn afkoelen goed… gewoon niet gebruiken boven, of het zal het hele huis schudden.

Spotify binnen
Kunt bijhouden vrij veel om het even wat
Duur
Dit is het horloge draag ik dagelijks, en ik zou willen een enorm als ik het niet hebben. Het basis model is briljant, de hartslagmeter onder nu daadwerkelijk nuttig de fraaie natuur betekent dat het een echte horloge ook.
Ik hou van dat het heeft Spotify aan boord. Ik gebruik het ‘Lichaam Accu’ om me te vertellen hoe het echt gerust ben ik. Garmin Connect is een briljante app die ik regelmatig gebruik en het synchroniseert direct naar Strava ook.
De GPS-verbinding kan een klein, heel klein beetje langzamer dan sommige anderen die er zijn – maar ik ben echt het splitsen van haren hier. Voor de marathon-loper / triatleet / over-ijverige fitness fan, dit is een top keuze (en ze hebben waarschijnlijk al gedaald tal van tips over het al).

(Image credit: Aftershokz)Aftershokz Aeropex Briljante bot-het uitvoeren van een koptelefoon voor hardlopers Dus lichtgewicht
Verbeterd geluid
Beengeleiding niet voor alle
OK, ik weet dat ik heb het weer gedaan: aanbevolen iets een beetje te duur. Ik geef je een optie die nu is, de lagere kosten en Aftershokz Trekz Titanium zijn waarschijnlijk een goed uitgangspunt.

Weet amper dat het op
Echt anders

Kan volledig speel Snake

Nokia 3310

Ten tweede, het is eigenlijk best goedkoop als je ziet met de prijzen boven – ja, het is een secundaire telefoon, maar het zal ook een groot festival / in de auto / verdomme, mijn iPhone is de batterij van de handset om rond te hebben.

Een low-cost manier om te vernietigen alledaagse loopband waarop
De vibratie kan gaan tot crazy-sterke niveaus, en het eerlijk gezegd voelt het alsof iemand krijgt binnen uw vermoeide spieren en spoelt deze schoon na – check out my meer in de diepte kijken om te zien hoe verliefd ik ook ben.

*op een niet-gerelateerde opmerking, misschien kopen ze een aantal korte films met een sterk koord.
Eenvoudig te verbeteren loopband loopt
Geef uw spieren de behandeling die ze verdienen
De voormalige, de podcast, was niet echt een optie voor zonder afranseling de volume omhoog – maar met een verbeterde vocale duidelijkheid, deze zijn een geweldige keuze.

We hebben allemaal behoefte aan een telefoon als lopers, maar uw bedoeling giftee waarschijnlijk al een smartphone en je niet bereid bent om ze te kopen van een nieuw toestel alleen te laten uitvoeren beter.

Flipbelt

Maar als je kunt upgraden naar de Aeropex modellen. Serieus. De kwaliteit van het geluid is zo veel beter, zij zijn de meest comfortabele bot-het uitvoeren van een koptelefoon die ik ooit heb gebruikt en dat de mens, het is zo cool om te kunnen horen buiten veilig en luisteren naar podcasts of muziek.

Lage kosten
Het ziet eruit als een riem. Het soort is. Maar het is een perfecte kous filler – het is een band die draait rond uw taille om vast te houden je telefoon, sleutels en kaarten.
Een geweldige instap-Garmin
Spotify aan boord
De enige aandoening is moet je een maandelijks lidmaatschap te Zwift, en er is geen ‘lopers alleen’ stand – moet je de fietsen ook, die u misschien niet veel. In ieder geval krijg je een cadeaukaart dat ook.
Dit is een no-brainer voor mij: ja, het is duur, maar tegelijkertijd is het een onmisbaar onderdeel van mijn arsenaal.
Geen Spotify compatibiliteit