De beste laptop voor schrijvers

Lees de volledige recensie: MacBook Air 2018
En, eindelijk, want als inspiratie doet strike, je weet nooit hoeveel uren die je kwijt bent met het schrijven, het helpt om een laptop met een geweldig levensduur van de batterij zo goed.
Lenovo is bekend voor het maken van een aantal van de beste laptops voor schrijvers – zodra u gebruik maken van één van de klavieren, het is moeilijk om terug te gaan. De Lenovo Flex 6 14 is geen uitzondering. Voor een koopje, je krijgt respectabele componenten achter een mooie en responsieve touch screen. En, het is licht genoeg dat het eigenlijk draaglijk te gebruiken in tablet-modus – meer dan gezegd kan worden van enkele van de beste 2-in-1 laptops. Als u op zoek bent naar de beste laptop voor schrijvers die je een hoop werk gedaan op een begroting, kijk dan niet verder.
Een Oppervlak, maar voor minder
Zelfs in het gezicht van de beste touchscreen laptops, soms wil je gewoon een krachtige, traditionele laptop dat voelt geweldig om te typen. En, terwijl het Oppervlak Laptop 2 is in feite een touchscreen, alles over het is het hoogtepunt van de beste laptops voor schrijvers. Het toetsenbord is tactiele en comfortabel, het scherm is de perfecte grootte en resolutie, en het heeft veel van kracht voor alle Chrome tabbladen die je open hebt staan tijdens het onderzoek. Een van de enige dingen die in het bezit is van het weer is het ontbreken van Thunderbolt-3, maar met alles wat deze laptop heeft gelijk, het is gemakkelijk te zien waarom het is een van de beste laptops voor schrijvers.

Beste laptops voor schrijvers in een oogopslag

 1. Microsoft Surface Gaan
 2. Asus Zenbook UX310UA
 3. Asus Chromebook Flip
 4. Oppervlakte Laptop 2
 5. De Microsoft Surface Pro 6
 6. MacBook Air (13-inch, 2018)
 7. Lenovo Flex 6 14
 8. Acer Schakelaar 3
 9. De Acer Chromebook R11
 10. De HP Spectre X360
Veel van de macht
Microsoft Surface Gaan is een waanzinnig draagbare laptop, dat is een genot om te typen op. (Image Credit: Microsoft)

1. Microsoft Surface Gaan

Als u uw ogen op een Surface Pro, maar u wilt niet dat veel geld uitgeven, de Acer Schakelaar 3 is zeker in jouw straatje. Het is ontworpen rond hetzelfde concept als de Surface Pro en het is alleen een beetje minder in staat. Echter, voor de meeste taken, vooral als je een schrijver, is een briljante kleine machine. Wat meer is, voor het toevoegen van extra waarde, dit 2-in-1 laptop/tablet komt met het toetsenbord upgrade waardoor er slechts weinig extra ‘ s te betalen. Zoals gebruikelijk, het komt in verschillende versies, met USB Type-C, 8 GB RAM, een IPS-scherm en een Intel Core i3-7100U processor komt met de duurdere optie.

CPU: Dual-core Intel core i5 | Graphics: Intel UHD Graphics 617 | RAM: 8GB – 16GB | Scherm: 13.3 inch, 2,560 x 1,600 Retina-display (met achtergrondverlichting LED, IPS) | Opslagcapaciteit: 128 GB – 1,5 TB PCIe 3.0 SSD | Afmetingen: 11.97 x 8.36 x 0.61 inch (30.41 x 21.24 x 1.56 cm; W x D x H)

Prachtige display
Prachtige display
Mooie Retina-display
De zuiverste Microsoft laptop
Toetsenbord apart verkrijgbaar

Lees de volledige review: Asus Zenbook UX310UA
Acer Schakelaar 3 is een briljante kleine machine. (Image Credit: Acer)

8. Acer Schakelaar 3

Als je een schrijver, soms moet je gewoon een strakke machine, die krachtig en draagbaar – en de Asus Zenbook UX310UA is een sprekend voorbeeld van. Het is een van de beste Ultrabooks voor schrijvers, krijgt u een briljant presterende notebook die je niet moet upgraden voor een jaar. En, dankzij zijn ultra slank ontwerp, is het gemakkelijk rond te dragen, die zal het geweldig zijn als je veel van schrijven, terwijl u reist. Het toetsenbord is redelijk van formaat, waardoor het schrijven van een briesje. Net als de meeste laptops van Asus, kunt u spec te zijn als goedkope of krachtig als je wilt.

Toetsenbord gaat scheiden

Quad-core verwerking
Dit is ook waar van beeldschermen. U moet één met een uitstekend display, één waarmee je dingen ziet als je buiten bent en niet in het oog spannen, zelfs wanneer je binnen. Daarnaast zijn de beste laptops voor schrijvers zijn ideaal slank en compact, want je weet nooit wanneer de inspiratie toeslaat. Het kan op de bank in het comfort van uw eigen huis, of het zou in een park buiten de stad.
Een briljante allrounder laptop die stoten boven zijn gewicht
Asus Zenbook UX310UA
CPU: 8ste generatie Intel Core i5-i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 620 | RAM: 8GB-16GB | Scherm: 12,3-inch, 2,736 x 1,824 PixelSense weergave | Opslag: 128 GB-1 TB SSD
Een beetje underpowered

 • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Microsoft Surface Gaan.

Techradar Verzending van Acer Chromebook R11
De Acer Chromebook R11 is waarschijnlijk de beste goedkope laptop van dit moment. (Image Credit: Acer)9. De Acer Chromebook R11 Een ongelooflijke Chromebook op een gekke goedkope prijs CPU: Intel Celeron N3150 1.6 GHz – Intel Celeron N3160 1.6 GHz | Grafische kaart: Intel HD Grafische kaart – Intel HD Graphics 400 | RAM: 2GB – 4GB | Beeldscherm: 11.6 inch 1,366 x 768 HD IPS touchscreen | Opslag: 32 GB Zeer veelzijdig
Zeer goedkoop
Goede levensduur van de batterij
Lastige trackpad
De Acer Chromebook R11 is waarschijnlijk de beste goedkope laptop van dit moment, en het is een geweldige laptop voor wirters. Zoals de Acer Chromebook Flip hoger op deze pagina, deze laptop draait Chrome OS dus niet alle overheadkosten die Windows biedt. Bijgevolg kunnen uitvoeren mooi en snel op minder krachtige onderdelen, wat betekent dat het een zeer goedkope prijs! Het touchscreen is prima, al is het alleen HD, en het zal omdraaien om een tablet. Wat meer is, het je bijna de hele dag dankzij de uitstekende levensduur van de batterij. Dus als u op zoek bent naar een krachtige, maar zeer goedkope laptop die u kunt zweep uit en beginnen met schrijven, dan is dit een is uw beste weddenschap.
Lees de volledige review: Acer Chromebook R11
Zie het meer zo: De beste Chromebooks 2017

Snelle wake-up en gebruik
De HP Spectre X360 is een van de beste 2-in-1 laptops die u vandaag kunt kopen. (Image Credit: PK) (Image credit: HP)

10. De HP Spectre X360

Prachtige gemakkelijk te lezen display

Een grote Oppervlakte Pro concurrent op de helft van de prijs

Voor wanneer moet je beide
Als u op zoek bent naar een laptop die je kan opvouwen en spelen met wanneer u klaar bent met het schrijven voor de dag, kijk dan niet verder dan de HP Spectre x360. Niet alleen is dit één van de beste 2-in-1 laptops die u vandaag kunt kopen, maar dankzij het toetsenbord de stijve kracht bocht, vindt u aan het typen is een koud kunstje voor een touch typiste. En dankzij de lange levensduur van de batterij, zult u in staat om te schrijven van alle dag op deze comfortabele toetsenbord, zonder zich zorgen te maken over klauteren voor uw lader. Dat is niet te vergeten de prachtige 4K-display, waardoor de tekst er mooi en fris met geen pixelation.
Kleine, lichtere ontwerp
Geweldig levensduur van de batterij
Surface Laptop 2

 • Wilt u meer keuzes? Bekijk onze lijst van de beste laptop 2019
 • Bill Thomas heeft ook bijgedragen aan dit artikel