De nieuwe Facebook Portal TV krijgt een $50 prijs knippen

De Portal TV is een onderdeel van Facebook ‘ s missie om het verbeteren van video-oproepen, waardoor het geheel handen en afleiding-vrij. Het apparaat stelt u in staat om video-oproepen op het grootste scherm in uw woning en is voorzien van een smart camera die automatisch pans en zooms te houden met de actie, zodat u kunt verplaatsen en vrijuit kunnen praten en blijven altijd in beeld te komen. De Alexa-enabled Portaal werkt ook met andere slimme apparaten, zodat u kunt zien wie er aan de voordeur, kijkt u naar het nieuws, het weer en meer volledig hands-free.Net op tijd voor de feestdagen, Facebook is het verdisconteren van de alle-nieuwe Portal TV. Vanaf nu tot en met December 24, kunt u besparen op de video-chat-service en gratis verzending te ontvangen.
U kunt ook genieten van films en TV-shows van Portal-TV met een speciale programmering alleen voor kinderen. Facebook weet dat privacy een zorg is, dus het is ingeschakeld besturingselementen die u toelaten om gemakkelijk uitschakelen van de camera en microfoon en video-oproepen worden altijd versleuteld.Facebook Portal TV: 9 en op Facebook
Voor een beperkte tijd, je kunt besparen op de Facebook-Portal-TV en gratis verzending te ontvangen. De Alexa-enabled TV Portal biedt u de mogelijkheid om slimme video-oproepen, luisteren naar muziek, het weergeven van foto ‘ s en meer volledig hands-free.
Bekijk De Deal

Zoals we hierboven vermeld, deze aanbieding eindigt op 24 December, en je ontvangt ook een gratis verzending voor een beperkte tijd. De Portal TV zou een fantastisch cadeau voor iedereen op uw lijst, dus je moet profiteren van deze fantastische aanbieding voordat het te laat is.

U kunt hier meer leren over Facebook ‘ s andere apparaat met onze hands-on Facebook Portal TV review.