LG beats van Samsung met de eerste industrie-gecertificeerd 8K Ultra HD TV

In de race tussen de twee grote TV-reuzen, LG heeft een gewelfd met een voorsprong van Samsung en ingerekend zich het recht toe om te beweren dat het ‘s werelds eerste’ 8K Ultra HD TV, als gecertificeerd door de industrie standaarden.

Concreet betekent dit dat LG is de eerste om te worden met behulp van de “8K Ultra HD” – logo (zie hieronder) en de definitie in plaats van de Consument Technology Association (CTA), te beginnen met de lijn van de “Echte 8K Tv ‘s” wordt onthuld op de CES in 2020.

8K Ultra HD certification

De ‘8K Ultra HD’ – logo, dat zie je aan de producten die voldoen aan de CTA ‘ s normen. (Image credit: CTA)

Het logo en de definitie werden geopenbaard door CTA in September en zijn ontworpen “om te helpen retailers en consumenten identificeren van producten die voldoen aan de technologie-industrie 8K Ultra HD-eisen.”