Realme PaySa microloan app debuteert in India nemen op Xiaomi Mi Credit app

Het huidige aanbod overspanning over lenen, sparen en bescherming, betalingen en andere financiële instrumenten die zijn bedoeld voor het financiële welzijn van de Indianen. Digitale persoonlijke leningen, variërend van Rs 8000 1,00,000 en digitale MKB-leningen tot Rs 5,00,000 kan worden gebruik gemaakt van de app in een paar minuten met een minimale papierwerk. Grotere leningen zijn mogelijk, maar die moet goedkeuringen van de Realme PaySa teams.
Alle gegevens van Realme PaySa zal lokaal worden opgeslagen in India in een gecodeerde indeling. In een eerste voor een financiële instelling, de app machtigingen kan worden geregeld in een fijnmazige manier, zodat u om te weten welke persoonlijke gegevens worden gedeeld. Om de dienst meer gebruikersvriendelijk, zal de app zijn de menselijke customer support in het engels en het Hindi, dat kan worden geopend 7 dagen per week.