Wat is AWS Stap Functies?

Een ander groot voordeel AWS Stap Functies is dat de gehele workflow wordt uitgevoerd in de cloud, wat betekent dat er geen infrastructuur te beheren, geen databases te configureren en te onderhouden, en geen geheugen of opslag van de toewijzingen aan te passen als de applicatie verandert, groeit, of schalen naar beneden. De service wordt uitgevoerd naast andere AWS functies te helpen bij de opslag behoeften, prestaties, veiligheid, geheugen toewijzingen, en back-ups.
Een ander voorbeeld heeft te maken met de connected home. Een ontwikkelaar kan beslissen om een toepassing te maken die trekt de gegevens van de slimme huishoudelijke apparaten en andere Internet Dingen apparaten zoals een security cam of een water-detectie systeem, het trekken van de gegevens die zijn verzameld door elk apparaat en het genereren van een overzicht dat wordt getoond aan de gebruiker. Dit alles is schematisch weergegeven in een werkstroom zodanig dat de gehele applicatie is het makkelijker te begrijpen, zelfs voor niet-technisch personeel.