Wat is multicloud?

Cloud computing is een belangrijk hulpmiddel geworden voor het bedrijfsleven, waardoor redundante gegevens, processen en it-middelen dat kan worden aangepast aan de uitdaging van een stijging in de vraag, en dat alles in een handomdraai. Het heeft ingeschakeld aanbod zo divers als Software as a Service, en de steeds populairder wordende container-technologie.

Met veel van die bedrijven vandaag de dag vertrouwen op de cloud, sommige hebben nu meer dan een enkele cloud provider, bekend als multicloud. Als veel bedrijven hebben meer dan één leverancier voor vele onderdelen van de technologie, van servers tot smartphones, ze ook niet vasthouden aan een enkele cloud provider, en het gebruik van de beste van Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, en andere cloud providers.

  • Lees onze review over de Xerox VersaLink C405 hier
  • Lees onze review over de Xerox VersaLink C500DN hier
  • Lees onze review over de Xerox VersaLink C7000DN hier
  • Lees onze review over de Xerox WorkCentre 6515 hier

Waarom multicloud?