Beste 4K-monitoren in 2019: de top Ultra HD-beeldschermen en displays

Scherm grootte: 27 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 350 cd/m2 responstijd: 5ms | Contrast ratio: 5M:1 | Kleur ondersteuning: 99% sRGB
Kleur accuraat mogelijk weer te geven
Scherm grootte: 27 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 350 cd/m2 | responstijd: 5 ms | Contrast ratio: 10,000,000:1 | Kleur ondersteuning: 1,07 miljard

De beste 4K-monitoren in een oogopslag

  • LG 27UD88-W
  • Philips Brilliance 328P
  • LG Ultrafine 24MD4KL
  • BenQ PD2700U
  • Monoprice 27-inch 4K UHD
  • De Asus ROG Swift PG27UQ
  • ViewSonic XG2700-4K –
  • AOC U2879VF
  • De Acer Predator X27
  • LG 43UD79-B
Lees de volledige recensie: BenQ PD2700U
Als je de pk ‘ s om te rijden de LG 27UD88-W, u moet pick-up. (Image credit: LG)

1. LG 27UD88-W

Dikke panelen

Wanneer u op zoek bent naar de beste 4K-monitoren, die u wilt om iets te vinden die betaalbaar is, maar heeft ook een fantastisch beeld kwaliteit. Het is een evenwicht dat is vrij zeldzaam, maar de LG 27UD88-W raakt het uit van het park. Niet alleen is dit paneel 99% van de sRGB-kleurruimte, maar doet dit met een waanzinnig contrast ratio en een reactie tijd om de beste PC-games als ze moeten worden gezien. Het beste deel? Het doet dit alles met behoud van een redelijke prijskaartje. Als je de pk ‘ s om te rijden de LG 27UD88-W, u moet pick-up.

USB-C-en Thunderbolt-3 compatibiliteit
USB-C-en Thunderbolt-3 compatibiliteit
En als je je zorgen maakt over de kosten, niet. Veel met 4K-monitoren in deze dagen zijn meer betaalbaar dan ooit – veel goedkoper dan een 4K TV, zodat je kunt blijven binnen uw budget, zonder in te leveren op prestaties. We zijn hier om te helpen – wij een lijst voor u samengesteld van de beste 4K-monitoren die er zijn, zo kunt u de juiste te vinden voor uw behoeften.
Een echte 4K-gaming tool
Je hebt een groter bureau met 43UD79-B forse, 42-inch scherm. Helaas is dit groter dan het leven scherm kan ook donkerder worden rond de randen en een trage refresh woede. Echter, dit 4K monitor en andere functies zullen meer dan make-up voor haar gebreken. Het scherm splitsen software, voor de één, kan voor een scala van scherm configuraties. Dit, in combinatie met de vier HDMI-ingangen, een DisplayPort 1.2 een haven, en een USC-C-port, laat je moeiteloos meerdere apparaten tegelijk. Samen met haar ware IPS-scherm, kleur-rijke display, en FreeSync compatibiliteit, je kunt gewoon het krijgen van een koopje.

Moeilijk om te passen op kleine bureaus
LG Ultrafine 24MD4KL is de perfecte match voor uw Mac of Ultrabook. (Image credit: LG)

3. LG Ultrafine 24MD4KL

Als je op de markt voor een van de beste 4K-monitoren voor dagelijks computergebruik en productiviteit, zonder alle fancy toeters en bellen, wil je de BenQ PD2700U. Deze monitor is niet voorzien van mooie van Quantum-Dot-tech, of Adaptieve Sync, het hoeft zelfs niet USB-C input! Maar, als je de BenQ PD2700U, krijgt u een hoop pixels, dat is alles wat je echt nodig hebt. Het is niet de goedkoopste 4K monitor op deze lijst, maar het is de kleur nauwkeurig, heeft veel desktop real estate, en zal comfortabel te passen in elke werkomgeving.

Grote, mooi scherm

Een van de meest betaalbare 4K-monitoren
Lees de volledige review: LG Ultrafine 24MD4KL
Philips Brilliance 328P
LG 27UD88-W
Betaalbaar
Lees de volledige review: LG 27UD88-W
Scherm grootte: 27 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 350 cd/m2 responstijd: 5ms | Contrast ratio: van 1300:1 | Kleur ondersteuning: 1,07 miljard

Scherm grootte: 27 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 300 cd/m2 | responstijd: 5 ms | Contrast ratio: 1,000:1 | Kleur ondersteuning: 1,07 miljard
Als je de BenQ PD2700U, krijgt u een hoop pixels. (Image Credit: BenQ)

4. BenQ PD2700U

Scherm grootte: 42.51-inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 350 cd/m2 | responstijd: 5 ms | Contrast ratio: 1,000:1 | Kleur ondersteuning: 1,07 miljard

Middelmatige HDR prestaties

Helder en levendig
Als u een absoluut beest van een computer gaming – denk twee Nvidia RTX 2080 Tis in SLI – en u hebt een monitor die kan blijven, je zou willen om een kijkje te nemen op de Acer Predator X27. Het is niet alleen een 27-inch 4K monitor met HDR, maar het heeft ook een refresh rate van maar liefst 144 Hz. Als je de pk ‘ s, kunt u spelen games in 4K scherp zonder het verliezen van een rand om de persoon te spelen in 1080p. Maar, zoals u mag verwachten van een spec sheet als dit, het is erg duur – maar als je de tech, het is er wel degelijk.
4K, HDR en 144Hz? Oh mijn!
BenQ PD2700U
4K-fans zullen een hoop liefde in de LG Ultrafine 24MD4KL, vooral als ze fotografen en videografen die nodig al dat prime vastgoed-en hoge resolutie. Van de 4K-resolutie en kleur van de juistheid, de overvloed van USB-C-en Thunderbolt-3-poorten en buttonless ontwerp, 4K-display is de perfecte match voor uw Mac of ultrabook. En, ondanks die bizar dikke panelen en een hoog prijskaartje, dit display is misschien moeilijk te weerstaan.

Meerdere scherm splitsen opties
Monoprice 27-inch 4K UHD ‘ s IPS-paneel zorgt voor zeer scherp beeld. (Image Credit: Monoprice)

5. Monoprice 27-inch 4K UHD

Nu is de beste tijd om te investeren in een van de beste 4K-monitoren op de markt. Niet alleen heeft de gouden ideaal van computing worden aanzienlijk meer haalbaar voor iedereen – ook budget kopers – maar UHD content is steeds meer en vaker in 2019. Dat is zonder vermelding van het feit dat deze beeldschermen bieden een prachtig meer meeslepende ervaring.

Geen draaibaar op de Y-as Betaalbare groot paneel
Goede verbindingen
Vereist aantal kleuren kalibreren
Je mag niet gehoord hebben van Monoprice, maar dit merk is achter een aantal van de meest betaalbare monitoren daar nu. De Ultra-Slanke Aluminium monitor, bijvoorbeeld, wordt geprezen voor zijn slanke, ultra-dunne bezel design en ultra-brede kijkhoek, op 178°. Deze monitor is niet bijzonder feature-rijke – er zijn geen ingebouwde luidsprekers heeft, bijvoorbeeld – maar het IPS paneel zorgt voor een uiterst scherp beeld, FreeSync tech vermindert het scherm scheuren en Monoprice de Pixel Perfect Garantie geeft het levendige kleurprestaties. Plus, met twee DisplayPorts en twee HDMI-poorten, er is volop connectiviteit te bieden. Asus ROG Swift PG27UQ
De Asus ROG Swift PG27UQ is een 4K gaming monitor met HDR en de aard van de kleur ondersteuning die u ziet in de professionele monitoren. (Image Credit: Asus)6. De Asus ROG Swift PG27UQ De Cadillac van gaming monitoren Scherm grootte: 27 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid van 1.000 cd/m2 (piek) | reactietijd: 4 ms | Contrast ratio: van 1.000:1, 5,000:1 (HDR) | Kleur ondersteuning: 99% van het Adobe RGB Bovenaardse kwaliteit van de foto
G-synchronisatie
Belachelijke prijs
Terwijl 4K-monitoren worden steeds meer en vaker, zelfs zonder bijzonder krachtige hardware, we draaien nog steeds in het soort beeldscherm dat alles verandert. De Asus ROG Swift PG27UQ is er één van. Asus is er in geslaagd om een vaartuig een 4K gaming monitor met HDR en de aard van de kleur ondersteuning die u ziet in de professionele displays, en maken dat allen op 144Hz met G-Sync niet minder. Er zijn slechts een paar beeldschermen die packs zo veel functies als deze Asus-scherm, en dat is de reden waarom het een van de beste 4K-monitoren. Maar houd in gedachten, je gaat te hebben om te betalen voor iets dit geavanceerd – en dan bedoelen we betalen.
Lees de volledige review: Asus ROG Swift PG27UQ

Hoge refresh rate
ViewSonic XG2700-4K beschikt over geweldige beeldkwaliteit, snelle reactie tijd, accurate kleuren en meerdere poorten. (Image Credit: ViewSonic)

7. ViewSonic XG2700-4K –

ViewSonic XG2700-4K

Scherm grootte: 24 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3840 x 2160 | Helderheid: 540 cd/m2 | Response-tijd: 14ms | Contrast ratio: van 1200:1 | Kleur ondersteuning: 1,07 miljard Nauwkeurige kleur prestaties
Snelle reactie tijd
Geweldige beeldkwaliteit
Beperkt de helderheid van het scherm
Als u op zoek bent naar een 4K monitor voor gaming, ViewSonic ‘ s XG2700-4K is de perfecte pasvorm. Het is niet zonder eigenaardigheden: de helderheid van het scherm hoger kunnen zijn, de rode op een zwarte trim is een verworven smaak, en het heeft geen ingebouwde speakers. Aan de andere kant, je krijgt een geweldige beeldkwaliteit, snelle reactie tijd, de juiste kleur prestaties, meerdere poorten, en een veelzijdige tribune voor veelvoudige het bekijken hoek opties. De meest opvallende feature is de AMD FreeSync om te voorkomen dat het scheurt en zorgen dat je games draaien soepel. Natuurlijk, de picture-in-picture en picture-by-picture modes zijn ook nuttig omdat die niet multitasken tegenwoordig.
AOC U2879VF
De AOC U2879VF heeft een 1ms reactietijd en een refresh rate van 144Hz voor een lage prijs. (Image Credit: AOC)8. AOC U2879VF De meest betaalbare 4K monitor voor gaming Scherm grootte: 28 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 300 cd/m2 reactietijd: 1 ms | Contrast ratio: 1,000:1 | Kleur ondersteuning: 1,07 miljard 4K gaming op 144fps
Snelste 1ms reactietijd Smalle kijkhoek
De IPS-schermen bieden een betere kijkhoeken en kleurweergave, maar een goede TN-paneel zorgt voor een veel betere gaming monitor, dankzij de veel snellere responstijden, hogere refresh rates en betaalbaarheid. Dit is de reden waarom de AOC U2879VF heeft een 1ms reactietijd en een refresh rate van 144Hz voor een lage prijs. Als je kunt vergeven de beperkte kijkhoeken, de occasionele trillen op 144Hz, de afwezigheid van een USB-poort, en de ho hum kleur prestaties, deze AMD FreeSync ingeschakeld monitor is voor u.

Massale 42-inch paneel

Gewoon briljant
Als u de tech, het is zeker dat er in de Acer Predator X27. (Image Credit: Acer)

9. De Acer Predator X27

Ongelooflijke kleur nauwkeurigheid

LG Ultrafine 24MD4KL

Lees de volledige review: Philips Brilliance 328P
Lees de volledige recensie: AOC U2879 VF
Veel desktop real estate
Veel desktop real estate
Scherm grootte: 31.5 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 300 cd/m2 responstijd: 4ms | Contrast ratio van 3000:1 | Kleur ondersteuning: 1,07 miljard