Currys Kerst te koop: de beste aanbiedingen voor gaming, apparatuur, audio en meer

Xbox One X Star Wars Jedi: Gevallen Om de Bundel: £279.99 bij Currys
Currys had deze dezelfde bundel, die ook schepen met Tekken 7 en Project Cars 2, voor € 299 over Black Friday, dus dit is een goede besparing. De Xbox One X is de meest krachtige console games in de wereld, en de Jedi: Gevallen Om een fantastische Star Wars-game.
Bekijk De Deal
Kindle (2019) E-reader: £69.99 £49.99 bij Currys
Amazon heeft dezelfde korting als Currys op de Kindle, maar het verschil is krijg je zes maanden lang Spotify Premium bij het kopen van de elektronica retailer.
AirPods (2019) met het Laden Geval £159 £138 bij Currys
Currys niet de laagste prijs op AirPods, zoals Amazon heeft snij ze naar beneden tot € 125. Maar in de loop van Black Friday, Currys nog steeds verkocht van AirPods op deze prijs vermoedelijk omdat de vraag zo hoog is. Beschouw deze prijs als andere, goedkopere plaatsen uitverkocht. Bekijk De Deal
De prijzen STEGEN met Bose Home Speaker 500: £399 £269.10 bij Currys
Bose staat bekend om zijn hoge kwaliteit van de luidsprekers en de Home-Luidspreker 500 is niet anders. Van kamerbreed stereo geluid van een enkele luidspreker aan op de geïntegreerde Google-Assistent en Alexa, dit is een smart speaker met ernstige audio punch en het is nu op zijn laagste prijs ooit.

Onze top aanbiedingen

Vandaag de dag is het beste Currys Kerst aanbiedingen

PRIJS VERHOOGD Sonos Play:5: 499 pond £381.60 bij Currys
Een elegant uitziende en bombastisch klinkende speaker, die bewijst dat Sonos is nog steeds koning van de slingers, de Sonos Play:5-draadloze slimme speaker wordt geleverd met een op maat ontworpen woofers te leveren rijke bas, terwijl de gesloten architectuur elimineert reverb en echo. Nu met meer dan € 100 uit, het is voordeliger dan ooit.

Het betekent dat als je hetzelfde product voor minder bij een andere retailer (online of in de winkel – Currys komt overeen met die prijs indien u winkelt bij het in plaats daarvan. Het bedrijf zal ook overeen met een korting codes die worden aangeboden, dus u hoeft niet te betalen een cent meer dan je.
Google Nest Hub: £119 59 pond bij Currys
Met Google Assistent-integratie, kunt u luisteren naar muziek, bekijk films of controle van uw smart home met dit apparaat. Dit is dezelfde prijs Currys aangeboden tijdens de Black Friday periode, dus het is een behoorlijke besparing. Bekijk De Deal
Bespaar € 100 op een 4K-Tv ‘ s
Gebruik de voucher code BTETVSAVE100 te bespaar € 100 op geselecteerde 4K-Tv ‘s in Currys’ Kerst te koop. Deze code is geldig op 23 December als u iets ziet u hier vinden. Bekijk De Deal
Er zijn een aantal voorwaarden om in gedachten te houden, zoals we hebben gezegd: het concurrerende aanbod moet worden van een BRITSE retailer, en de items moeten identiek zijn, tot en met het modelnummer (het is altijd de moeite waard dubbele controle). Ook de levering en installatie kosten, product bescherming services en andere add-ons zijn niet inbegrepen, dus factor die bij het vergelijken van prijzen.
Vul de code BOSESSB10 bij het afrekenen.
Vul de code BOSESSB10 bij het afrekenen.
Bekijk De Deal
Hieronder identificeren we toen hebben we een deal als deze tijdens Black Friday voor, alleen voor uw referentie. Bekijk onze beste Currys Kerst deals hieronder, waarin we houden bijwerken in de aanloop naar de feestdagen.
Er zijn een paar belangrijke redenen om te blijven Currys in gedachten in de aanloop naar Kerst. Voor de één, ze doen in de winkel, dit is een handige optie gezien hoe dicht we zijn naar Kerstmis. Dat geeft je flexibiliteit als u problemen heeft met uw aankopen. Currys heeft ook een prijsgarantie (scroll naar beneden op deze pagina voor meer over dat).
Opmerking: u kunt ook de Sonos Een SL voor 10p minder bij Amazon.
De prijzen STEGEN met Sonos Een SL: £179 pond 143.10 bij Currys
Wilt geweldig Sonos-geluid zonder een voice-assistent snuffelen in op uw gesprekken? Deze mic-gratis aangesloten luidspreker van Sonos biedt net dat, om u te laten brengen muziek naar elke kamer van uw huis.
Vul de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen.
Of het is Kerstmis, ‘Black Friday’, of de January sales, online retailers zijn altijd op zoek naar elkaar onderbieden op de prijs. Dat is goed nieuws voor de consumenten, maar het betekent dat je hebt te besteden tijd aan het zoeken op het web om ervoor te zorgen je betaalt zo weinig mogelijk voor een bepaalde gadget.
Voer Currys Prijs Overeen Belofte. Zoals de naam al doet vermoeden, Currys zullen overeenkomen met de prijs van een product als je het kan vinden elders goedkoper – er zijn een aantal voorwaarden om een notitie te maken, maar dat is de kern.
PRIJS VERHOOGD Apple HomePod: £319 £206.10 bij Currys
De HomePod is Apple ‘ s antwoord op de smart luidsprekers van Amazon en Google, maar het brengt veel meer sonic macht aan de partij. Nu £113 goedkoper, je krijgt een intelligente smart speaker met ruimtelijk inzicht en A8 verwerking voor high-performance audio.
Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700: £349 £299 bij Currys
Komt in het zwart, zilver en wit, deze Bose hoofdtelefoon zijn enkele van de beste noise-cancelling blikjes op de planeet, met een prachtig ontwerp, levendige sound, en ondersteuning voor Google-Assistent en Alexa. Ze waren iets goedkoper dan Black Friday, maar een £50 korting is het nog steeds een geweldige deal.Bekijk De Deal
Fujifilm X-T100 Spiegelloze Camera: £547 £349 bij Currys
Dit mooie deal te maken op de X-T100 overeenkomt met Amazon ‘ s eigen recht nu, als u op zoek bent naar een nieuwe camera op een heft korting. Deze lop ‘ s bijna 200 pond uit de genoemde prijs. . Bekijk De Deal
Vul de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen.Bekijk De Deal
De Bose QuietComfort 35 Serie II draadloze hoofdtelefoon: £260 £219 bij Currys
Currys’ deal van de dag op deze hoofdtelefoon is ongeveer € 20 meer dan de laagste ooit Black Friday prijs, maar het is de korting die van Amazon heeft op de QC-35 Serie II op als je na een paar grote van noise-cancelling hoofdtelefoons.Bekijk De Deal
Fitbit Ace 2 Kid ‘ s Fitness Tracker & Nest Mini: £69.99 £49.99 bij Currys
Overweegt u kunt de tracker alleen elders voor ongeveer £50 op het moment, waarom niet voor een tweede generatie Google Nest Mini te gaan met het? Zou de ideale aankoop voor een gezond Nieuw Jaar. Bekijk De Deal
Tefal Easy Bak Precision Air Fryer: £99.99 £59 bij Currys
Bespaar 40 pond op deze air fryer, die belooft gezonder frituren opzichte van traditionele methoden. Je hebt vier koken instellingen om uit te kiezen hier: droog, bakken, grillen of roosteren, die betrekking moeten hebben op de meeste van de dingen die je wilt koken. Bekijk De Deal

Verlopen aanbiedingen

Currys Kerst aanbiedingen die u gemist

Dyson V11 Absoluut: £599 499 pond bij Currys
Currys heeft vergeleken met haar vorige lage prijs op deze snoerloze Dyson stofzuiger, is in staat maximaal 60 minuten reinigen, en heeft een selectie van hoofden te pakken op verschillende vlakken in elk huis.
Hieronder hebben wij opgenomen de best Currys Kerst deals die we tot dusver hebt gevonden. Enkele waarnemingen: we zien een paar van dezelfde aanbiedingen op een 4K-Tv ‘ s, Google-producten en toestellen die we zagen op Black Friday, onder de nieuwere besparingen. Dat is geen slecht ding: misschien was er wel iets wat je gemist tijdens de verkoop die u wilde halen.

Vul de code BOSESSB10 bij het afrekenen.
Sony WH-XB900N Draadloze Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: £199 £129 bij Currys
Beschikbaar op hun Black Friday prijs, deze geweldige draadloze hoofdtelefoons zijn voorzien van maximaal 30 uur levensduur van de batterij. De overweldigende bas en de bouwkwaliteit van deze hoofdtelefoon zijn enkele van de belangrijkste punten.Bekijk De Deal
Sony WH-XB900N Draadloze Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: £199 £129 bij Currys
Beschikbaar op hun Black Friday prijs, deze geweldige draadloze hoofdtelefoons zijn voorzien van maximaal 30 uur levensduur van de batterij. De overweldigende bas en de bouwkwaliteit van deze hoofdtelefoon zijn enkele van de belangrijkste punten.Bekijk De Deal
Sony WH-XB900N Draadloze Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: £199 £129 bij Currys
Beschikbaar op hun Black Friday prijs, deze geweldige draadloze hoofdtelefoons zijn voorzien van maximaal 30 uur levensduur van de batterij. De overweldigende bas en de bouwkwaliteit van deze hoofdtelefoon zijn enkele van de belangrijkste punten.Bekijk De Deal
Currys’ Kerst te koop is hier, met last-minute gifts zijn hele assortiment van elektronica. De line-up lijkt te veranderen van dag tot dag, ook met verschillende aanbevolen aanbiedingen als we dichter bij Kerstmis.
Google Home: £89 £49 bij Currys
Currys heeft een paar Google-apparaten terug naar hun eerdere kortingen, met inbegrip van deze smart speaker. Geniet van ad-ondersteund toegang tot YouTube muziek, en het gebruik van Google-Assistent alle antwoorden op brandende vragen die u zou kunnen hebben. Bekijk De Deal
Morphy Richards Soep Maker £69.99 £39.99 bij Currys
Make-up tot en met 1.6 liter soep met dit apparaat, dat belooft gladde soep in 21 minuten of dikke soep in 28 minuten. Misschien de moeite waard als u op zoek bent om te maken een gezondere lunches in 2020.
Luigi ‘ s Mansion 3 | Nintendo-Schakelaar: £36.99 bij Currys
Luigi ‘ s Mansion 3 alleen vrijgegeven op het einde van oktober, dus het oppakken van de Schakelaar spooktacular voor minder dan £40 is een absoluut koopje. Dit is dezelfde prijs die we zagen over de Black Friday verkoop periode.Bekijk De Deal
Luigi ‘ s Mansion 3 | Nintendo-Schakelaar: £36.99 bij Currys
Luigi ‘ s Mansion 3 alleen vrijgegeven op het einde van oktober, dus het oppakken van de Schakelaar spooktacular voor minder dan £40 is een absoluut koopje. Dit is dezelfde prijs die we zagen over de Black Friday verkoop periode.Bekijk De Deal
George Foreman Evolueren Precisie 24002 Grill: £199 99 pond bij Currys
Currys heeft gesneden de prijs van deze grill, de filters die het vet uit je eten en heeft verstelbare grill gerechten, evenals een timer functie. De fabrikant belooft restaurant-kwaliteit steaks met dit ding. Bekijk De Deal

Currys Prijs Overeen Met De Belofte

Currys had een aantal fantastische goedkope smart speaker gaat, heb helaas nu verlopen – u kunt nog steeds kopen veel van de producten hieronder om een korting, maar ze zal niet zo goedkoop als ze voorheen waren.
De prijzen STEGEN met Bose Home Speaker 300: £249.95 £188.10 bij Currys
Addertje onder het gras de Bose Home Speaker 300 te koop voor £188.10. De smart speaker produceert een indrukwekkende 360-graden geluid en werkt met Amazon Alexa en Google-Assistent voor de spraakbesturing.
DualShock 4 – diverse kleuren: £44.99 £29.99 bij Currys
Krijg een verscheidenheid van kleuren voor deze PS4-controller, en als je een nieuwe Spotify Premium-abonnee bent, kunt u genieten van zes maanden van dat gratis met deze aankoop. Dit is een fantastische moderne controller voor gaming, en dit is de prijs die we meestal zien tijdens de verkoop periode.
Bekijk De Deal
Vul de code SMARTSOUND10 bij het afrekenen.
De beste Currys Kerst deals die we tot dusver hebt gevonden.