Cyberghost eigenaar piekeren plannen voor privacy suite in 2020

TechRadar Pro gevangen met Daniel Sagi, de Chief Operating Officer van een Eigen Internet, heeft het bedrijf voorheen bekend als KAPE, over een kopje koffie te praten over de toekomst van privacy, de verwerving van een Eigen Internet, wat nodig is voor het beheren van drie VPN – merken gelijktijdig en wat ze in petto hebben voor 2020.

1. Uw bedrijf heeft besloten tot het vaststellen van de Eigen Internet-naam, waarom is dat?

Als onderdeel van de recente samenwerking met Privé-Toegang tot Internet, we besloten samen met een Eigen Internet-management, dat deze naam weerspiegelt perfect de weg zien we de combinatie de visie van het bedrijf vooruit. Eigen Internet geplaatst te leiden van de beweging voor een eigen en veilige online ervaring voor iedereen. Het internet zoals we het nu kennen is een plaats waar gegevens wordt geoogst en identiteiten, behoren niet tot de gebruikers, maar worden verhandeld door de happy few. Eigen Internet verandert dat. De nieuwe naam weerspiegelt ook het feit dat we nu met vier nieuwe privacy-producten aan onze product suite.
2. Kape ‘ s vorige incarnatie was in de reclame, de technologie ruimte. Wat kunt u vertellen PIA gebruikers te sussen hun zorgen over de betrouwbaarheid en veiligheid. In de afgelopen jaren, hebben we consequent mits een groeiend aanbod van diensten rond privacy en veiligheid van onze klanten. We hebben aangetoond dat een niet-aflatende toewijding aan de privacy en veiligheid van onze klanten. We waren de eerste om het publiceren van een transparantieverslag, houden wij geen logs en hebben onvermoeibaar gewerkt om verder te gaan en het verstrekken van aanvullende producten die onze klanten het digitale leven. Een van de meest belangrijke beweegt onze gecombineerde entiteit neemt is het stappenplan voor het maken van de eerste controleerbare privacy bedrijf. Dit uitgebreide plan dat we zijn gestart met de implementatie we hopen dat dit een voorbeeld is voor andere bedrijven in deze ruimte te volgen suite en maak een “geen vertrouwen” echo systeem waar alle belanghebbenden in staat zal zijn om te controleren hoe ons systeem werkt en met informatie omgaat. Ons plan bestaat uit twee componenten: 1. Open Sourcing onze desktop client app; vanaf volgende week onze desktop client code open-source en beschikbaar voor alle te beoordelen. Dit zal toelaten dat onze klanten en partners om na te gaan wat we aan het doen zijn, en we geloven dat elke respectabele privacy bedrijf moet volgen. 2. We bouwen een interne stappenplan voor het maken van een transparante en controleerbare infrastructuur, waarin niemand, inclusief onszelf, is het toegestaan de toegang tot de servers via die VPN-verkeer stroomt. Dit zal een community-led inspanning. En met deze stap zijn we op zoek naar de weg in de industrie en hoop dat anderen zullen volgen.

(Image credit: Shutterstock)3. Waar zie je de privacy-industrie nu verhuizen Als het wereldwijde Internet groeit en de samenleving wordt meer aangesloten, zien we een toegenomen en de dringende behoefte aan privacy oplossingen voor zowel particulieren en bedrijven over de hele wereld. We moeten ervoor zorgen dat we blijven innoveren met dezelfde integriteit als nu om te bouwen van de hulpprogramma ‘ s die houden van de Internet-gebruikers van de toekomst veilig. En dat is waar we richten onze inspanningen; op het creëren van systemen die niet hoeven te vertrouwen en zijn controleerbaar en over producten die zorgen voor privacy en veiligheid, over de volledige online ervaring.
Hier zijn enkele van de aangeboden producten lanceren we in 2020: Plus Ultra, een software die zorgt voor een snellere internet verbindingen; LibreBrowser, een geheel eigen browser; en Private.sheen eigen en gecodeerd zoekmachine en een privé-berging van het product. Allemaal zijn ontworpen om een eigen internet-ervaring.
(Image credit: Shutterstock)4. Waarom heb je die gekocht PIA en waarom nu? Wij vinden dat PIA was de beste partner zijn om onze visie naar het volgende niveau. Andere bedrijven hebben goede producten, maar ze hebben niet de principes en leiderschap in de privacy van de ruimte die PIA heeft. Dat ze de zorg over privacy, hebben de verbazingwekkende technologie, een geweldig merk, en zij reeds vier nieuwe privacy-producten die wij zijn van plan om samen. Dit is het beste bedrijf om samen te werken met de koploper in de markt. Timing is meer te doen met de tijd die het duurde om ervoor te zorgen dat we de juiste partners voor elkaar. We namen onze tijd in het leren kennen van het team en de techniek, het is een proces dat twee jaar geleden begonnen. WE wilden beiden ervoor zorgen dat we delen dezelfde waarden en zijn afgestemd op de richting die we gaan nemen van het bedrijf. De strijd voor de persoonlijke levenssfeer is het krijgen van een aantal stoere en krachtige tegenstanders, en het gaat om een groter en krachtiger bedrijf om te vechten in de strijd tegen de anti-encryptie en censuur. 5. U bent nu eigenaar van drie VPN-aanbieders. Welke aanpak ga je gebruiken om ervoor te zorgen dat ze niet met elkaar concurreren. Wat zijn je plannen voor PIA, Cyberghost en Zenmate in 2020? Elk bedrijf van de groep heeft zijn eigen stem op en trekt een ander type klant. Onvermijdelijk, ze zullen soms concurreren. Maar een beetje vriendelijke competitie kan fungeren als een grote motivator voor verbetering. Maar in het grote schema van de dingen, dat we niet alleen investeren in een merk – we investeren in het leveren van de privacy van de wereld. Op alle fronten, zullen we doorgaan met het ontwikkelen van onze producten in de verschillende markten; wij zijn voortdurend toevoegen van functies en nieuwe producten te vergroten in de privacy en veiligheid van onze gebruikers, met de nadruk op gebruiksgemak en toegankelijkheid. We hebben een aantal grote nieuws binnenkort. Niet willen om iets te verwennen, maar houd een oog op hun websites.

(Image credit: Shutterstock)6. PIA heeft zwaar geïnvesteerd in open source en is een belangrijke bijdrage aan een aantal privacy-initiatieven. Zal dat verder gaan? Ja. We zullen doorgaan met PIA ‘ s de lovenswaardige inspanningen om de privacy te beschermen, open source en de vrijheid op het internet de hele wereld en zal blijven doneren aan organisaties die ervoor zorgen dat dit een realiteit.
PIA is toegewijd aan het blijven ondersteunen van open source; ten eerste, we gaan naar Open Source onze PIA desktop client app – vanaf volgende week, al onze desktop client code open-source en beschikbaar voor alle te beoordelen. Dit zal toelaten dat onze klanten en partners om na te gaan wat we aan het doen zijn, en we geloven dat elke respectabele privacy bedrijf moet volgen.
Ten tweede, in het PIA wij geloven privacy kan alleen worden bereikt wanneer het nodig om het vertrouwen van een bedrijf wordt geëlimineerd. Dit verklaart waarom we starten van Nul Toegang – deze stap is het elimineren van de behoefte aan vertrouwen door het creëren van een vertrouwensrelatie bewijs methodologie. In feite zijn we een systeem waarbij niet-gerelateerde externe partijen zal voortdurend controle onze servers zover om te bevestigen dat er geen gegevens van de gebruiker wordt opgeslagen.
7. De VPN-markt is het consolideren van de laatste tijd, vooral gedreven door de PC Mag de eigenaar, J2Global, waardoor er slechts drie grote onafhankelijke merken die er zijn. Zie je deze trend aanhoudt? Verwacht u grote zekerheid spelers (Bitdefender, Avast) worden agressiever in de VPN-markt? Wij zien dat als het niveau van de service die wij bieden, wordt steeds hoger, groeien snelheden, toegang tot en de locatie te verbeteren en de schaalgrootte is belangrijk. Dus de grote onafhankelijke spelers zoals wij het voordeel hebben. Wij zijn een privacy-eerste bedrijf, we hebben gezien dat de grote veiligheid spelers proberen om de markt te betreden, maar vind het moeilijk om te concurreren. We zijn altijd drie stappen vooruit van hen zo komen we van de privacy, ruimte en dit is onze kern. Bekijk ook onze complete lijst van de beste VPN – diensten