Deze geweldige last-minute Surface Pro aanbiedingen zijn terug naar Black Friday prijzen

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 256GB SSD, i7 | £1,429 £909 bij Microsoft
Selecteer de specificaties hierboven zie je opslaan van Microsoft. Upgrade naar de i7-processor voor een opmerkelijke stap in de prestaties die de meer veeleisende apps sneller dan de vorige versies. U kunt u € 520 op dit model met Microsoft nu, om het goed onder de £1.000 voor een flinke spec.
Bekijk De Deal
Terwijl de Pro 7 en Pro X zijn nu op grote schaal beschikbaar zijn, met de Pro 7 zelfs het zien van zijn eigen kortingen in de VS en in de UK van deze week, deze Surface Pro 6 aanbiedingen bespaart u veel meer geld op een machine die niet onderdoet voor haar jongere broers en zussen in het ontwerp en prestaties. Deze Microsoft Surface Pro-deals aan te bieden veel meer waarde voor je geld dan de prijs op het nieuwste model biedt, waardoor er meer ruimte voor u om te pick-up een aantal uitstekende accessoires, terwijl je er bent.
De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 128GB SSD, i5 | toetsenbord | ,029 3 bij de Uitvoering
Bij slechts 3 je krijgt een grote Oppervlakte Pro omgaan met een toetsenbord meegeleverd. Meestal zitten op 9 individueel, deze accessoire is zelden goed voor een Oppervlakte Pro prijskaartje. Je krijgt een 128GB SSD, die perfect zal zijn voor licht werk op de gaan als entertainment en opslag van documenten.
Bekijk De Deal

Nieuwste Microsoft Surface Pro deals ONS

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 256GB SSD, i5 | toetsenbord | 29 kreeg.99 9 in Uitvoering
Dit 256GB SSD-versie van de Surface Pro 6 biedt een verdubbeling van de opslag voor minder dan 0 meer dan de modellen die hierboven zijn vermeld, en is voorzien van een toetsenbord. Als je op het hek over hoeveel ruimte u nodig hebt, raden wij je aan gaan met dit, want het is een uitstekende Surface Pro deal met die specs. U altijd kiezen voor de 9 versie van Best Buy maar er is geen toetsenbord opgenomen.
Bekijk De Deal
De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 128GB SSD, i5 – zilver | £879 € 699 incl. btw bij Microsoft
Selecteer de specificaties hierboven zie je opslaan van Microsoft.
£699 lijkt te zijn van de laagste Microsoft gaat om druk op deze 128GB i5 bouwen van hun Surface Pro 6. Dit is de prijs die in de tag gehouden over Black Friday en als we het hoofd in de Kerst deals, vindt u dezelfde fantastische goedkope Surface Pro deal die vandaag beschikbaar zijn. Deze spec gemakkelijk al uw entertainment en documenten aan de hand, maar als u op zoek bent naar een bijzonder zware software die u zult gebruik maken van cloud-opslag of het controleren van de grotere modellen hieronder.
Bekijk De Deal
De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 256GB SSD, i5 | £1,149 £749 bij Microsoft
Selecteer de specificaties hierboven zie je opslaan van Microsoft.
Een stap in de opslag, dit 256GB model is slechts € 50 meer dan de helft van de grootte van deze week. Dat is een fantastische prijs voor een bedrag van opslag die u meeneemt langs wat nodig is voor dagelijks browsen en laat je echt vertrouwen op uw nieuwe Surface Pro 6 voor meer zware computing.
Bekijk De Deal

Nieuwste Microsoft Surface Pro 6 aanbiedingen VERZENDING

De Microsoft Surface Pro 6 | 8GB RAM, 256GB SSD, i7 | ,499 9 bij Best Buy
Deze Surface Pro deal stappen te dingen naar een i7-processor voor ongeveer 0 meer. Die processor zal hebben, ontzettend handig als je op zoek bent om te werken met hoge-prestatie apps voor het bewerken van media of veeleisende software.
Bekijk De Deal
Als u het niet vinden van de configuratie voor u in deze selectie van deals, we hebben veel van de Surface Pro prijzen om uit te kiezen. Als je nieuwsgierig bent over wat Apple te brengen voor de tablet, check out onze beste iPad aanbiedingen hier. We zijn ook het bijhouden van de nieuwste laptop aanbiedingen in het geval u besluit te gaan op een meer conventionele laptop route.
Op zoek naar een nieuwe computing-ervaring in 2020? Deze laatste-minuut Surface pro aanbiedingen bespaart u honderden in de aanloop naar Kerstmis. Microsoft heeft gesneden veel van hun Surface Pro 6 aanbiedingen terug naar hun Black Friday prijskaartjes als we de hoek om de vakantie met fantastische besparingen op i5-en i7-bril met tal van SSD opslag te starten. Beter nog, veel van de Surface Pro aanbiedingen beschikbaar in de VS, ook de Handtekening Type Cover-toetsenbord inbegrepen in de prijs – een zeldzame besparing op de detail-accessoire.

De Microsoft Surface Pro 6 is een lichtgewicht, twee-in-een laptop met een multi-touch-display en een krachtige quad-core-processors onder de motorkap. De 2018-model beschikt over een indrukwekkende 13-uur batterij leven en 770g – 784g slimline gewicht – perfect voor on-the-go productiviteit met een prachtig ontwerp om trots op te zijn. Het is een perfecte koffie in de winkel metgezel, en of je nu gewoon gebruik van het apparaat voor dagelijks browsen en werken of meer hardcore media editing, er zijn configuraties en prijzen voor alle scenario ‘ s.