Facebook onthult het kan gebruikers te traceren locatie, zelfs als ze uitgeschakeld locatie diensten

iedereen wil een korrelige boekhouding van hoe Facebook kent uw locatie niet? ook hier ga je in ieder geval en er is 5 pagina ‘ s meer waar dat vandaan kwam pic.twitter.com/tzaSQ2mU6H17 December 2019
Natuurlijk, Facebook heeft bekritiseerd voor haar reactie van de Senatoren als het steeds melk geld op van een gebruiker persoonlijke gegevens om ze aan te bieden gerichte diensten. Afgezien van de opt-out van het Locatie-Tracking service, er is momenteel geen manier om te stoppen met Facebook uit om de kleinste informatie-off van de locatie van een gebruiker.

Facebook zegt dat het sporen van een gebruiker verblijfplaats om advertenties te plaatsen in de Nieuws Feeds, het aanpassen van producten en diensten, zoals nauwkeurige weersverwachtingen, aanbiedingen van Marktplaats en om mensen te laten leren over de aanwezigheid van hun vrienden in de buurt via de Nabijgelegen Vrienden.
Het bedrijf geeft details van drie manieren waarop zij ontvangt locatie-informatie van gebruikers– wanneer een gebruiker in staat stelt locatieservices vrijwillig, door de check-in en het taggen van berichten en foto ‘ s op Facebook en ten slotte van IP-adressen. De laatste twee methoden voor het verkrijgen van gegevens over de ligging van zijn in feite gezegd dat het een “ruwe schatting te maken, in tegenstelling tot de nauwkeurige informatie die Facebook krijgt wanneer een gebruiker kiest-in voor locatie-tracking.
Facebook zegt dat “Zelfs als iemand niet van Locatie inschakelen Diensten, Facebook kan nog steeds niet begrijpen informatie over hun locatie op basis van informatie die zij en anderen bieden door hun activiteiten en verbindingen op onze diensten.”
Het heeft een toegewijd team van technici die het beheren en verwerken van locatiegegevens door middel van interne Application Programming Interfaces (Api ‘ s) waarmee het bedrijf inzicht in de locatie van een gebruiker. “Een belangrijke functie van deze interne Api’ s is om mensen de locatie-gerelateerde informatie op een niveau van granulariteit, die in overeenstemming is met de keuzes die ze gemaakt hebben,” voegde het bedrijf.
Facebook beweert dat ze meestal alleen maar een ruwe locatie-informatie van gebruikers die hebben gekozen-out van de Locatie-Tracking service en is beperkt tot de stad/zip codes en locatie op basis van IP-adressen. Echter, zijn nog steeds de locatie van een gebruiker informatie die ze hebben vrijwillig uitgeschakeld, waarin het bedrijf heeft toegang tot het omdat ze om advertenties weer te geven in het Nieuws Feeds. Afbeelding 1 van 3
Facebook's response (via Twitter / Emily Birnbaum)
Facebook reactie (via Twitter / Emily Birnbaum) (Image credit: Twitter / Emily Birnbaum)
Afbeelding 2 van 3
Facebook's response (via Twitter / Emily Birnbaum)
Facebook reactie (via Twitter / Emily Birnbaum) (Image credit: Twitter / Emily Birnbaum)
Afbeelding 3 van 3
Facebook's response (via Twitter / Emily Birnbaum)
Facebook reactie (via Twitter / Emily Birnbaum) (Image credit: Twitter / Emily Birnbaum) .@Facebook geeft toe dat het. Zet “location services” en ze zullen NOG steeds de prestaties van uw locatie om geld te verdienen (door het verzenden van je advertenties). Er is geen opt-out. Geen controle over uw persoonlijke informatie. Dat is de Grote Tech. En dat is de reden waarom het Congres moet actie ondernemen https://t.co/R1LuLcP1LP17 December 2019

Gebruikers van Facebook moeten zich meer bewust worden van hoe Facebook gebruik is en het controleren van hun persoonlijke informatie om een betere bescherming van hun gegevens. Tenzij dat gebeurt, is er geen oplossing voor dit probleem aangezien de meeste mensen zijn onschuldig bereid om te handelen in hun persoonlijke informatie.
Facebook heeft toegegeven dat het bijhouden van de locatie van de gebruikers, zelfs als de gebruikers zich hebben aangemeld-out van de tracking service. Deze openbaring komt als Senatoren in de VS gestelde vragen over de sociale media giant ‘ s beleid als het gaat om locatie-tracking.