Pak deze geweldige PS4-games voor maximaal de helft van de prijs bij Amazon

Nog op zoek naar een last-minute kerstcadeau voor de gamer in je leven? Zoek dan niet verder, want u kunt bespaar tot 50% op geselecteerde PS4-games op Amazon.

De selectie is niet groot – met slechts drie games die op dit moment te bieden – maar het bevat drie geweldige PlayStation exclusives: Marvel ‘ s Spider-Man, de Dood Stranding en vroeger (nou ja, meestal fantastisch). (Niet in de VS? Scroll naar beneden voor de beste Dood Stranding van de prijzen in uw regio.)

U kunt bespaar 50% op de Dagen Voorbij en Marvel ‘ s Spider-Man, waardoor ze zowel 19,99 dollar, terwijl de Dood Stranding is tot slechts $35 – de laagste prijs die we hebben gezien tot nu toe.

De dood Stranding | PS4 | $59.99 $35 op Amazon
Amazon biedt Dood Stranding voor de laagste prijs maar met de top PS4 game korting voor slechts $35. Dat betekent dat je een besparing van $24.99 op de AVP.Bekijk De Deal

Marvel ‘ s Spider-Man | PS4 | $39.99 $19.99 bij Amazon
Een van de beste PS4 games op de markt, Marvel ‘ s Spider-Man, is slechts $20 op Amazon nu. Het kan zijn uitgebracht vorig jaar, maar deze prijs is net voor de Kerst is een absolute stelen – maar maak je geen zorgen, Spidey jagen je naar beneden voor.Bekijk De Deal

Dagen Verdwenen | PS4 | $59.99 $19.99 bij Amazon
Vroeger kan het niet hebben ontvangen van de kritieken die de andere twee titels hebben, maar dit is nog steeds een vrij groot voor een AAA game. Met meer dan de helft van de prijs uit de AVP, dit is een geweldige tijd om het te halen. Het heeft zeker zijn fans die op zoek zijn naar een zombie correctie moet het proberen.Bekijk De Deal

Niet in de VS? Dit zijn de beste prijzen voor de Dood Stranding in uw regio:

  • PS5: release date, specs, nieuws en geruchten