Last-minute aanbiedingen 2019: wat te kopen voor de Kerst

LG 32 inch LED HDTV: 9.99 .99 bij Best Buy
Een fantastische budget optie, u kunt de LG 32 inch LED TV te koop voor slechts bij Best Buy. Terwijl de HD-TELEVISIE ontbreekt slimme mogelijkheden, het bevat een HDMI-en USB-poorten waarmee je verbinding kan maken van een breed scala van apparaten.
Bekijk De Deal
Canon EOS M50 spiegelloze camera: 9 9 bij B&H Photo
Deze Canon camera is zo goed hebben we het gekocht van twee weken geleden. Het is nog steeds te koop voor dezelfde prijs dankzij een last-minute deal. Zo, raden wij het – goed. Bekijk De Deal
Nintendo Schakelaar Lite bundel + CTR 3 3 bij Walmart
Je zou moeten betalen meer voor deze Nintendo Schakelaar Lite wordt geleverd met een familie-vriendelijke go-kart race spel, maar Walmart heeft u gedekt door de koppeling van hen samen met een leuke korting.Bekijk De Deal
2 maanden Sling-TV-abonnement | Gratis Amazon Fire TV-Stick: – per Sling
De Brand TV-Stick van Amazon kost normaal , maar Sling is het aanbieden van het gratis voor nieuwe klanten die een pre-pay voor twee maanden. Sling service kost slechts – per maand, dit is dus je krijgt een mooie korting in het rond.
Bekijk De Deal

Snel doorzoeken via onze bijgewerkt beste last-minute Kerst-aanbiedingen lijst, terwijl ze in voorraad zijn, want terwijl je gemist Black Friday en Cyber Monday, er is nog een kans op het krijgen van de cadeaus die je wilt en geld te besparen terwijl je het doet.
Acer Spin-11 2-in-1 Chromebook: 9 9 bij Best Buy
De Acer Spin 11 is een handige 2-in-1 met de mogelijkheid om te draaien en te functioneren als een tablet. Het heeft een 11,6-inch touchscreen-display, een ingebouwd toetsenbord en draait op Chrome OS.
Bekijk De Deal
LG C9 one touch OLED-scherm (55OLEDC9): ,499 ,496.99 op Amazon
De LG C9 OLED is TechRadar favoriete TV van het jaar. Het biedt een prachtig zwart niveaus, geweldige schaalvergroting en de prachtige kleuren in aanvulling op een van ‘ s werelds beste smart TV-platforms, webOS. Meestal is dit TV verkoopt voor meer dan 00, maar deze week is het te koop voor ,000 uit de reguliere prijs.Bekijk De Deal
Insignia 8-liter snelkookpan: 9 .99 bij Best Buy
Deze snelkookpan heb ongelooflijk betaalbaar van Best Buy ‘ s eigen merk na deze prijsverlaging. Het is geschikt voor maximaal acht liter voedsel, en heeft 12 voorgeprogrammeerde kookfuncties gewoon het kookproces.
Bekijk De Deal
Keurig K50 Single Serve Koffiezetapparaat: 9.99 .99 bij Best Buy
Een fantastische deal en cadeau idee, Best Buy heeft het Keurig K50 koffiezetapparaat te koop voor . De single-serve koffiezetapparaat is voorzien van een 48-ounce water reservoir en kunt brouwen een beker in minuten.
Bekijk De Deal
Er zijn nieuwe last-minute aanbiedingen voor 2019, en genoeg van hen, die kun je jezelf officieel opgeslagen. Grote AMERIKAANSE retailers hebben nog steeds grote verkoop gaat op deze week, waaronder Walmart, Amazon, Best Buy en Target.
De HP Spectre Folio 2-in-1: 99 9 bij Best Buy
Deze HP 2-in-1 dingen omhoog een inkeping met een Intel Core i7-processor met 8 GB of RAM-geheugen. Het is slechts 9, die is goedkoper dan zagen we hem in de richting van het einde van Cyber Monday.Bekijk De Deal
De Microsoft Surface Pro 6: ,199 1 bij Amazon
Wij kunnen u adviseren over de Surface Pro 6 (die we beoordeeld, en deze configuratie biedt een Intel Core i5-processor, 8GB RAM-geheugen en 256 gb aan opslagruimte. Het is een 2-in-1 is dat het veel goedkoper om met een voorsprong van Kerst.Bekijk De Deal
Toshiba 65-inch Smart 4K Ultra HD Vuur TV: 9.99 9.99 bij Best Buy
Deze deal zal snel gaan! Best Buy heeft een 0 verlaging van de prijzen op de Toshiba-65-inch 4K-TV. Het grote TV-scherm heeft de Brand TV-ervaring ingebouwde zo kunt u de stream van apps als Netflix, Hulu, Amazon Video, en meer.
Bekijk De Deal
We zullen doorgaan met het bijwerken van deze lijst van last-minute aanbiedingen, omdat retailers zoals Walmart, Amazon, Best Buy en Target hebben de neiging om te verschuiven van hun kortingen dag-tot-dag. Zelfs als u niet de laagste prijs van het seizoen, het slaat het betalen van de originele VERKOOPPRIJS.
Scherpe 55-inch 4K-Roku-Smart TV: 9 9.99 bij Best Buy
Een fantastische prijs voor een mid-size 5K TV, kunt u de Scherpe 55-inch smart TV te koop. De Sharp TV heeft de Roku ervaring ingebouwd en is voorzien van een scherpe foto, HDR en eenvoudig toegang tot uw favoriete streaming content.
Bekijk De Deal
Apple Horloge 5 GPS + Cellular is € 499 9 B&H
De cullar versie van het Apple-Horloge-5 is ook te koop, waardoor je soms greppel uw iPhone dankzij de uiterst draadloze mogelijkheden. En wat een besparing van is een niet al te slecht.Bekijk De Deal
Samsung Galaxy S10e 128-GB: $749 9 (met inruil) op Samsung
De S10e is de goedkoopste Galaxy S10 versie is nu nog goedkoper dankzij een last-minute deal die combineert de waarde van uw smartphone trade-in met een mooie korting.Bekijk De Deal
Lego sets: tot 40% korting op Lego bij Amazon
Last-minute aanbiedingen voor toys vaak beginnen en eindigen met een zoekfunctie voor Log deals. Daarom is het handig om deze link naar Amazon, die met een capaciteit tot wel 40% korting op alle Lego behoeften.Bekijk De Deal
Jabra Elite 65t: 9.99 .99 bij Best Buy
De prijs is all over the place op deze Jabra oordopjes die willen rivaal Apple ‘ s AirPods. Het is nu terug naar , geven u een breken uit de ADVIESPRIJS als je pak deze last-minute deal snel.
Bekijk De Deal
Scepter 50-inch 4K Ultra HD TV: 9 9 bij Walmart
Dit is een van de meest betaalbare ‘ 4K-TV deals die we ooit gezien hebben, met de 50-inch model voor onder de 0. Een manier bespaart u dit veel is door het overslaan van smart TV-functies, dus als je wilt voor het streamen van inhoud gemakkelijk, zult u wilt om het te koppelen met een extern apparaat zoals een Chromecast, Brand-TV of Apple TV.
Bekijk De Deal
Amazon Echo-Stip 3e Generatie: .99 bij Amazon
Dit is onze favoriete Amazon apparaat, want het zet Alexa in uw huis voor een fractie van de prijs van andere smart luidsprekers. Het klinkt goed voor zo ‘ n kleine speaker, ook.Bekijk De Deal
🤐 GEHEIME DEAL: iPad Pro 11: 9.99 slechts 9.99 bij Best Buy
Deze geheime deal is nog steeds op – zo lang als u ingelogd bent in een gratis Mijn Best Buy account, zie je het voor 0 korting op de normale prijs. Iedereen uitgelogd ziet het veel grotere 9 prijs.Bekijk De Deal
Beats Solo3 Draadloze Hoofdtelefoon: 9.99 9.99 bij Walmart
U kunt besparen op de best-selling Beats Solo3 draadloze hoofdtelefoons bij Walmart. De draadloze hoofdtelefoon leveren 40 uur levensduur van de batterij en werkt met Siri voor handsfree besturing.
Bekijk De Deal
Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling | PS4 | .99 bij Walmart
Als er een die is toegenomen in populariteit, is het deze. Opkomst van de Skywalker nadert release en dit spel is nu korting voor de PS4. U bent waarschijnlijk te vinden dat het goedkoper is voor de Kerst.Bekijk De Deal
Wat is er te koop? De nieuwe Apple-Horloge-5 is een bescheiden maar betekenisvolle korting bevestigd, is er een Nintendo-Schakelaar bundel biedt een betere waarde dan normaal, en alle van Amazon ‘ s Echo smart luidsprekers blijven in prijs gedaald.
Deze lijst van de beste last-minute aanbiedingen voor de Kerst (en, belangrijkste, alle verzendkosten zijn in de tijd voor 25 December), betekent dat je iets om cadeau voor de feestdagen. En u hoeft niet te betalen door de neus naar het ideale cadeau-ideeën nadat alle.
Apple AirPods (2019): 9 9.99 bij Amazon
Dit zijn de nieuwere niet-Pro AirPods met een niet-draadloos opladen geval, en vandaag de last-minute korting biedt een besparing van . Dat is een zeldzame Apple deal – en we zien het niet steeds goedkoper. En nee, de AirPods Pro blijven 9.99 overal we hebben gecontroleerd.Bekijk De Deal
Fitbit Versa Special Edition: 9 9.95 bij Best Buy
Zeker, Fitbit net gekocht door Google, maar het is nog steeds aan de top van onze fitness tracker lijst. Dat bespaart een hoop geld uit de last-gen Fitbit Vers zorgt voor een geweldige last-minute Kerst deal.Bekijk De Deal
GoPro Hero7 Zwart: 9 en 9 bij Amazon
Als je iets wilt een beetje meer moderne, check out de GoPro Hero 7 dat net gestart met een jaar en een half geleden. De nieuwere versie van de camera vaak verkoopt voor 9 op een normale deal dag, zodat je het voor 9 vandaag is het een grote stelen.Bekijk De Deal
De Bose QuietComfort 35 Noise-Cancelling Hoofdtelefoon: 9 9 bij Walmart
Voor de top-rated Bose QuietComfort 35 koptelefoon te koop voor 9. Dat is een korting voor de draadloze hoofdtelefoons die zijn voorzien van noise-cancelling-technologie en werken met de Google-Assistent voor handsfree besturing.
Bekijk De Deal
Sony Alpha a6000 Spiegelloze Camera: 8 8 op Amazon
Als u een nieuwe camera nodig hebt, check out deze Sony Alpha a6000 deal die bezuinigingen 38% of 0 – uit Sony ‘ s mid-range spiegelloze camera. Deze kit wordt ook geleverd met de 16-50mm lens die werkt in een aantal omstandigheden en is absoluut ideaal voor beginners.Bekijk De Deal
Sony WH-1000XM3 noise-cancelling hoofdtelefoons | 9.99 8 bij Walmart
Als u op zoek bent naar een Sony hoofdtelefoon deal biedt de bovenkant van de range ruisonderdrukking, draagbaarheid, geluidskwaliteit en comfort, zult u niet verder te kijken dan deze Sony WH-1000XM3 verlaging van de prijzen. Ze waren niet met de naam TechRadar top noise-cancelling hoofdtelefoons twee jaar op een rij voor niets, en dit deal van Walmart maakt het net dat beetje makkelijker te behandelen uw oren deze Kerst.
Bekijk De Deal
Apple Horloge 5 GPS-alleen 44mm 9 4 op B&H
Dit is het Apple-Horloge 5 wij stellen voor de meeste mensen, als het groter is (maar niet te groot), zin meer levensduur van de batterij en grotere knelpunten. Het is een bescheiden uit, maar wat verwacht je van een last-minute Apple deal als het zo nieuw is om te beginnen met.Bekijk De Deal

Meer last-minute aanbiedingen nieuws te komen

MyHeritage DNA Test Kit: bij Amazon
De meeste DNA-testen kits zijn gestegen in prijs, echter, deze last-minute deal is nog maar via Amazon. Het biedt u de mogelijkheid uw voorgeslacht en biedt een gedetailleerde etniciteit verdeling van de 42 regio ‘ s.
Bekijk De Deal