Bespaar £50 over de Sennheiser Momentum Draadloze hoofdtelefoons voor de Kerst

Behoefte aan een last-minute kerstcadeau? De Sennheiser Momentum 3 Draadloze hoofdtelefoon kan worden het antwoord, met een stellaire Amazon gaan het zien van de prijs gedaald met £50.

Meestal £349, kunt u nu deze briljante noise-cancelling hoofdtelefoons voor slechts € 299 – dat is de laagste prijs die we ooit hebben gezien voor de derde-generatie Momentum Draadloze blikjes. (Niet in de UK? Scroll naar beneden voor de beste Sennheiser Momentum 3 Draadloze prijzen in uw regio.)

Vandaag de dag is het beste draadloze koptelefoon deal

Sennheiser Momentum 3 Draadloze Hoofdtelefoon: £349 £299 bij Amazon
Deze opvallende draadloze hoofdtelefoon wordt geleverd met Alexa built-in, naast Tegel-tracking technologie – en met £50 uit, ze zijn op hun laagste prijs ooit.Bekijk De Deal

De Sennheiser Momentum 3 Draadloze hoofdtelefoon gelanceerd op de IFA in 2019 in September, en dit is de eerste keer dat we gezien de prijsdaling zo laag is.

Deze koptelefoon is niet beknibbelen op de smart functies, met de stem van assistent Alexa built-in, naast de Tegel tracking-technologie, waardoor ze (bijna) onmogelijk om te verliezen – en dat is misschien een ideaal cadeau voor de vergeetachtige persoon in uw leven.

Hun briljante geluidskwaliteit en een opvallend ontwerp met pearl-gestraald roestvrij staal schuifregelaars geleid om ons te belonen vier van de vijf sterren in onze Sennheiser Momentum Draadloze (2019) review.

Ze hebben misschien niet de levensduur van de batterij van de concurrenten zoals de Sony WH-100XM3 Draadloze Hoofdtelefoon, maar er is nog veel te graag over deze noise-cancelling hoofdtelefoon van Sennheiser – en dankzij deze geweldige deal, ze zou het perfecte cadeau deze Kerst.

Niet in de UK? Check out de beste Sennheiser Momentum 3 Draadloze prijzen in uw regio hieronder: