De beste Google Pixel 4 behandelt ooit heb zelfs nog beter met een gratis Google-Home Hub

Als Mobiele Telefoons.co.in engeland werd een lid van de familie deze Kerst, het zou de moeder dat de een of andere manier volledig overtreft wat iedereen krijgt cadeautjes. Vader kreeg je sokken? Mobiele telefoons heeft u marktleider Google Pixel 4 behandelt en een tech-freebie – show-varen veel!

Wanneer de retailer kwam deze week met de awesome aanbod van Google Pixel 4 heeft betrekking op de maandelijkse facturen van £23 en contracten minder dan de prijs van de telefoon SIM-vrij, dat was meer dan genoeg om te winnen van ons over deze vakantie seizoen. Maar nu, het is een stap verder gegaan, laveren op een GRATIS Google Startpagina Hub met al deze koopje aanbiedingen.

Natuurlijk er is slechts één probleem met deze promotie…houd je het gratis cadeau voor jezelf of verpakt als een cadeau voor een geliefde? Onze stem is…houden – je verdient het!

Maar als je meer goedhartig dan we duidelijk zijn als het gaat om geschenken, dan heb je tijd genoeg om wrap it up als een geschenk, Mobiele telefoons.co.verzending is het aanbieden van pre-Kerst levering tot maandag, 23 December, dat is inclusief de Home-Hub, ook.

Deze toonaangevende Google Pixel 4 aanbiedingen:

Is de Google Pixel 4 goed?

De Google Pixel 4 biedt een aantal innovatieve functies en belangrijke verbeteringen. Het is de eerste telefoon volledig uit te voeren beweging zin functies, zodat u om te gebruiken op de telefoon met gebaren.

De processor heeft gekregen een grote upgrade ten slotte brengen de Pixel bereik tot concurrerende standaarden van RAM, en het OLED-scherm heeft ook belangrijke verbeteringen, nu staat 90HZ refresh rates en het aanbieden van omgevings-EQ-technologie, waarmee je het scherm aanpassen aan je omgeving.

Lees onze volledige Google Pixel 4 review en Pixel 4 XL review

Lees meer: