Top giften van Kerstmis voor pendelaars

Kerst cadeau gidsen

Het houden van uw telefoon ingeschakeld door middel van lange reizen, is het van essentieel belang wanneer je woon-werkverkeer, en dit is het soort aankoop die je leven verandert op een goede manier als je nog nooit een power bank voor.
Geweldige games bibliotheek
Als de pendelaar weet u geniet van het lezen, het spelen van games of het bekijken van films, er is iets in onze lijst om hen te helpen het meeste uit hun reizen, zodat zij zich niet alleen voelen als lege uren. En hey, misschien u zijn dat het woon-werkverkeer die behoefte heeft aan nieuwe manieren om de tijd te doden in 2020. In dat geval, waarom niet verwen uzelf?
Bekijk onze cadeau-ideeën hieronder en maak die reizen smelten weg – of op zijn minst het gevoel draaglijker – met deze feestelijke aankopen.
(Image credit: Amazon/Akoestisch)Hoorbare abonnement
Wilt inhalen op de laatste dark fantasy of true crime boeken, maar niet de energie om te lezen na een dag op het werk? Of misschien bent u rijden naar het werk, en de noodzaak om je ogen op de weg. Één van beide manier, Audible is het perfecte cadeau voor jezelf of voor het woon-werkverkeer in je leven. U kunt een cadeau van maximaal 12 maanden van het lidmaatschap (klik hier als je in de UK), en het maandelijkse bedrag is een redelijke $14.95(VS en AU)/£7.99.

Geweldig voor draagbaarheid Techradar
(Image credit: Amazon)Kindle Onbeperkt abonnement Misschien weet je een meer traditionele lezer die vindt het oppakken van een boek therapeutisch te zijn na een lange werkdag, maar die houdt van het gemak van een ereader over een hardcover of paperback. Kindle Onbeperkt, Amazon ‘ s boek abonnement is perfect voor trein reizigers in het bijzonder, en het beste deel is dat je niet hoeft een Amazon apparaat om te genieten van de boeken: alles wat die u kunt downloaden op de Kindle app ondersteunt. Kindle Onbeperkte ook bundels in duizenden boeken met Hoorbare verhaal, en afhankelijk van waar u woont, kan u de optie om tijdschriften te lezen, ook. Het biedt ook een goede bibliotheek van graphic novels, waarin Batman en Star Wars-titels. Techradar
(Image credit: iMuto)iMuto van 20.000 mAh power bank Het houden van telefoons opgeladen, is een essentieel onderdeel van het woon-werkverkeer Grote capaciteit
Betaalbare prijs
Dikke ontwerp
Zeer zwaar
Wanneer u onderweg bent, niets is meer van belang dan het houden van uw telefoon ingeschakeld is en dit met een hoge capaciteit draagbare lader biedt genoeg sap voor het opladen meerdere keren.
iMuto de power bank packs van 20.000 mAh, met twee poorten voor opladen, en dat is waarom u vindt het bij de top van onze lijst van de beste power banken voor de capaciteit. iMuto zegt u het kunt gebruiken met een bepaalde MacBooks en laptops, maar we raden het controleren van de compatibiliteit voordat u probeert dat.

Scherm grootte: 6 inch | type Scherm: E-Inkt | Opslag: 8GB | Resolutie: 300 ppi vertonen | Gewicht: 182g | Achtergrondverlichting: ja | Touchscreen: ja | Wi-Fi: ja | 4G: optioneel | levensduur Batterij: maximaal zes weken

15 inch laptop sleeve
(Image credit: Nintendo)

Nintendo Schakelaar Lite

Verwisselbare opslag zakje

Het is eerlijk om te zeggen dat dit de beste Nintendo-console in een lange tijd. Bekijk onze lijst van de beste Nintendo-Schakelaar games als u aanbevelingen, maar je wilt pick-up van de laatste 3D Mario en Zelda games, de Odyssee en de Adem van het Wild, om echt het meeste uit deze machine.

Werken met de Smart-Toetsenbord
Uw woon vriend of familielid kunt ook downloaden van de apps die ze nodig hebben op de gaan, en check out de games line-up op de Apple Arcade, die toegang biedt tot een hele reeks van titels voor een abonnement.
Als het plukken van een boek een maand om naar te luisteren, krijg je toegang tot Hoorbare bereik van de originele podcasts, waarin fictie en documentaires. Het archief van luisterboeken in de aanbieding is vrij uitgestrekt ook, met alles wat uit klassiekers als The Great Gatsby naar de audio-versies van de meer recente Star Wars-boeken.
De beste manier om de meeste van woon-werkverkeer is om wat echte waarde van die uren, maar mogelijk is, en met dat in het achterhoofd, hieronder hebben we gekozen voor een paar cadeautjes die je ofwel entertainment of comfort op de weg.
Fijne canvas look en feel
Kijk films en TV-shows op de gaan met de basic iPad

Dit overgoten onze lijst van de beste laptop tassen, en het is een optie die het overwegen waard als een alternatief voor het dragen van een aparte laptop het geval rond. Het heeft ook een verwijderbare opbergetui – misschien kan je een sandwich in?

JanSport Rugzak Baughman

Gewicht: 483g | Afmetingen: 250.6 x 174.1 x 7,5 mm | OS: iPadOS 13 | Scherm grootte: 10.2 inch | Resolutie: 1620 x 2160 pixels | CPU: A10 Fusion | RAM: 3GB | Opslag: 32/128 GB | microSD-slot: Nee | Batterij: 8,827 mAh | Rear camera: 8MP | camera Voorkant: 1,2 MP

Geen waterdichtheid

Bekijk onze iPad 10.2 review voor meer informatie over dit model.
Lees je favoriete boeken op de gaan
De laatste entry-level iPad heeft een iets groter scherm op 10,2 inch, en er zijn vele redenen om te overwegen om een voor het woon-werkverkeer in je leven. De prijsstelling is niet slecht voor een Apple product, en het is een portaal naar alle soorten van entertainment: het combineren van de iPad met een streaming service abonnement, en het is mogelijk om te downloaden-shows en films van diensten zoals Netflix en Amazon Prime Video om deze te bekijken op de gaan.
Iets groter scherm
Woon-werkverkeer kan een uitdaging zijn. Als je weet dat een vriend of familielid die veel reist voor je werk, en je wilt ze het perfecte cadeau om hen te helpen te volharden in een lange trein of de bus, wij kunnen u helpen.
Het is vrij gebruikelijk om een laptop bij je hebt als je je woon-werkverkeer, gewoon omdat het makkelijk is om te vul die lege uren met elk werk dat u moet inhalen op. Wil je een fatsoenlijke tas voor opslag, en dit full canvas tas is voorzien van een fleece-gevoerde sleeve die geschikt is voor een 15-inch laptop, die dient uw compacte machine veilig voor de lange termijn.

(Image credit: Amazon)

Kindle Paperwhite

Niets doodt woon-werkverkeer sneller dan spellen, en als mobiele games zijn niet je ding, maar één console zit aan de bovenkant van de stapel recht nu: de Nintendo-Schakelaar. De recente Lite model verschilt van de belangrijkste versie van de console voor een paar redenen: het is draagbaar, en aanzienlijk goedkoper als resultaat.

Een rugzak met een laptop sleeve Super-scherp scherm
Verbeterde typografie
Saai design
Ontbreken nog een aantal functies
Ereaders zijn perfect voor het lezen als je onderweg bent, en met een enorme capaciteit van 8GB is het mogelijk om de opslag van genoeg boeken om te doden van duizenden woon-werkverkeer op de Kindle Paperwhite. Dit apparaat beschikt over een scherpere 300 ppi vertonen scherm dan de gewone Kindle, en qua prijs is zeer redelijk voor de upgrade. Zoals je zou verwachten, het is compatibel met de on-demand service Kindle Onbeperkt, terwijl u kunt het downloaden van de duizenden boeken van Amazon ‘ s opslaan als u liever kopen titels ronduit.
Het scherm helpt bij het weren van de schittering van de zon, wat handig kan zijn voor de trein forensen zitten door een venster. U kunt ook koppelen van de Paperwhite met Bluetooth-koptelefoon om te luisteren naar audioboeken van Audible. Sony WH-1000XM3
(Image credit: Sony)Sony WH-1000XM3 hoofdtelefoon Een harde woon-werkverkeer garandeert de beste hoofdtelefoon die u kunt krijgen Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 254g | Kabel lengte: 3.94 m | frequentiebereik: 4 Hz-40.000 Hz | Drivers: 40mm | Driver type: Neodymium | Gevoeligheid: 104.5 dB / mW (1 kHz) | Impedantie: 47 ohm | levensduur Batterij: 30 uur | Draadloos bereik: 33 ft | NFC: Ja Uitstekende ruisonderdrukking
30 uur levensduur van de batterij
Fantastische geluidskwaliteit
Matige geluidskwaliteit
Met 30 uur levensduur van de batterij, deze draadloze hoofdtelefoon zal duren voor ook de lengthiest woon-werkverkeer, en de uitstekende ruisonderdrukking moet maken die lange reizen meer draaglijk te maken, ook. Fabrikant Sony heeft ook zijn dat gebruikers krijgen vijf uur afspeeltijd van slechts 10 minuten van de lading, dus als de pendelaar weet je meesleept in de ochtend, kunnen ze snel boven hun blikjes voor de reis voor de boeg.
Op slechts 254g, ze zijn ook leuk en lichtgewicht. Ze zijn niet echt een budget optie, maar voor de kwaliteit audio op langere reizen ze onze draadloze hoofdtelefoon van uw keuze.
Bekijk onze review van de Sony WH-1000XM3 hoofdtelefoon.

Kan niet gebruikt worden als een home console
(Image credit: de Toekomst)

iPad 10.2

Marginaal beter dan de iPad 9.7

iPad Voorzien is van een superieure voor schetsen

Bekijk onze review van de Nintendo Schakelaar Lite.
Terwijl je dat doet krijg je een aantal interne opslag met de Schakelaar, zult u overwegen om door een geheugenkaart , zodat u kunt laden met gedownloade titels.
De beste portable console die u kunt kopen
Goedkoper dan de originele Schakelaar model
Zeker, het is mogelijk om te downloaden Netflix en Amazon Prime Video-inhoud naar een telefoon, maar het grotere scherm grootte hier zal een groot verschil maken. Deze iPad heeft ook Smart Keyboard support, dat is handig voor het krijgen van een aantal werkzaamheden aan de weg.

Belangrijkste Functies: Past 15-inch laptop, met fleece gevoerde media-pocket; voorkant flap met organisator; voorzijde met ritssluiting met verwisselbare opslag zakje | Afmetingen: 17,5 x 12.6 x 5,7 cm (H x B x D) | Gewicht: 2.4 kilo
iPad 10.2