10 last-minute kerstcadeau ideeën

Je hebt het weer gedaan, of niet? U beloofde jezelf, je laat toch ook niet uw kerstinkopen tot de laatste minuut, maar hier moet u zijn – presenteert nog niet omhuld, omdat… u niet kocht enige. Het is niet het einde van de wereld, hoewel, dus adem diep in en ontspan – TechRadar de aanbiedingen team is hier om u te helpen bij vinden van het juiste geschenk voor uw dierbaren.

Het is angstvallig dicht bij de cut-off datum van levering voor vrijwel alles wat je koopt online te komen in de tijd voor de Kerst, dus we hebben geplukt 10 last-minute cadeau-ideeën die niet schreeuwen “ik vergat bijna over je”.

Deze hoeft niet te worden geleverd, dus of de persoon die u koopt voor een boek minnaar, een gamer of een binge-watcher, er is een scala aan cadeau-ideeën hieronder om te voldoen aan een scala van budgetten, en beter nog, je hoeft niet eens schuldig van een last-minute Kerst kopen.

(Image credit: Lucasfilm)

De vers gelanceerde Disney Plus streaming service heeft iets voor iedereen en blijft het gezin gelukkig het hele jaar door. U krijgt toegang tot Disney ‘ s complete bibliotheek, plus tv-shows en films van Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic. Ontdek waarom de wereld is gek over Baby ‘Yoda in De Mandalorian, of genieten in de kindertijd nostalgie met Disney’ s klassieke animatiefilms, en dat alles voor minder dan wat een gewone Netflix-abonnement kost in Australië.

Kayo Sports

(Image credit: Kayo Sport)

Als je leeft met sport fanatici, dan Kayo ‘ s premium abonnement is het geschenk dat blijft geven. Met toegang tot meer dan 50 sporten live en on demand, Kayo heeft uw last-minute kerstcadeau bedekt. Het premium pakket, dat kost AU$35 per maand – na een periode van twee weken gratis trial van de cursus biedt vier gelijktijdige streams, houden vrijwel iedereen in het huis gelukkig.

Kindle Unlimited

(Image credit: Amazon)

Kindle Onbeperkt | AU$0.99 voor 3 maanden; dan AU$13.99 per maand

Met toegang tot meer dan 1 miljoen titels, deze gave is een boek liefhebber ‘ s droom. De beoogde ontvanger niet nodig hebben om zelf een Kindle om de service te gebruiken ofwel, ze hoeft alleen maar te downloaden van de gratis Kindle-app op hun smartphone of tablet op hun beurt hun apparaat op een ereader. Zij zullen in staat zijn om te houden op maximaal 10 boeken op een tijd, en ontsnappen in een andere wereld elk moment, overal.

Audible

(Image credit: Amazon)

Hoorbaar | AU$16.45 per maand; gratis proefperiode van 30 dagen

Als uw dierbare is een fervent lezer, maar heeft niet de tijd om te ontspannen met een goed boek, een geschenk hen met een abonnement op audio boeken voor in de plaats. Niet alleen bekende stemmen brengt boeken tot leven, er is een overvloed van exclusieve podcasts beschikbaar. Om kickstart deze audio reis, je geliefde moet alleen het gratis Hoorbaar app op hun smartphone of tablet. Ze kunnen zelfs luisteren op een aantal slimme luidsprekers wanneer ze klussen in huis, ook op Apple ‘ s HomePod of een Google-Assistent of de Alexa-aangedreven apparaat.

PlayStation Plus deals and sales

(Image credit: Sony)

PlayStation Plus | AU$11.95 voor 1 maand / AU$33.95 voor 3 maanden / AU$79.95 voor 1 jaar

Een geweldig cadeau voor de gamer in je leven. Een PlayStation Plus-lidmaatschap zal hen in staat stellen om te spelen van PS4 games online – als de Dood Stranding of Stars Wars Jedi: Gevallen Om – evenals krijg toegang tot gratis games elke maand dat zijn van hen te houden, zolang blijven zij een abonnee.

xbox game pass deals

(Image credit: Microsoft)

Xbox Game Pass-abonnement | AU$10.95 per maand voor console / AU$4,95 per maand voor de PC, dan AU$10.95

Dit is zeker te behagen een Xbox gamer – een Spel Pass-abonnement zal ontgrendelen van meer dan 100 games van de Xbox-bibliotheek, klaar om te spelen op Microsoft ‘ s console of PC. Ze zullen ook een van de eerste toegang tot de nieuwste versies van de Xbox-Game Studios op de dag dat ze uitkomen. Dit is een last minute cadeau dat ziet er goed doordacht uit.

red dead redemption 2 price

(Image credit: Rockstar Games)

PC Games