Amazon ‘ s goedkoopste-ooit Black Friday iPad deal geeft als Boxing Day sales go live vroege

De 2019 iPad is al van grote waarde met een levendige 10.2-inch scherm en een uitstekende ondersteuning voor randapparatuur in de vorm van de nieuwe Smart Keyboard Cover en Apple Potlood. Het heeft dezelfde uitstekende A10 processor als de vorige 9,7-inch versie, maar heeft meer RAM-geheugen weggestopt onder de motorkap. Zelfs met 32GB capaciteit, je hebt nog steeds veel ruimte voor al die geweldige apps en te streamen via iCloud.
Mocht u meer geïnteresseerd zijn in de iPad Pro of Air waarom dan niet, ga dan naar onze roundup van de beste goedkope iPad aanbiedingen hier. Als Android is meer uw ding is, dan check out de goedkoopste Samsung tablet prijzen.
Op zoek naar een last-minute Kerst iPad deal? Amazon ‘ s heb je weer vooruit op de tweede kerstdag verkoop, met een enorme £60 verlaging van de prijzen op de 2019 Apple iPad (32GB).
Niet in de UK? U kunt check out de beste aanbiedingen in uw regio hieronder.

De beste last-minute iPad deal voor de Kerst

Apple iPad 10.2 (2019) 32GB | £349 £289 bij Amazon UK
Deze Zwarte vrijdag-achtige iPad deal: de nieuwe Apple iPad 10.2 heeft alleen zijn dit goedkope Amazon ooit tevoren. Een grotere, meer levendige scherm, afvalbergen van de RAM en grote perifere ondersteuning maken dit een geweldige optie voor de meeste gebruikers. Bekijk De Deal

Nu slechts € 289, deze prijs zal niet lang duren: Amazon heeft alleen gegaan dit goedkope keer voor en voor een zeer beperkte tijd, dus je moet snel handelen om in op de actie. Als u vandaag bestelt, u zult ook in staat zijn om met de Kerst, maar dit is uw laatste kans. Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben.
Het is heel gewoon briljant op de basis, en een grote entree in de wereld van Apple-tablets. Dit, in combinatie met een solide, hoogwaardige bouwkwaliteit, betekent dat u kunt echt niet verkeerd gaan als u op zoek bent naar een last-minute cadeau voor een speciaal iemand.
TechRadar ‘ s eigen Matt Swider gaf de nieuwe 10.2 iPad een gloeiende beoordeling in zijn recente review, aandacht voor de prestatie-upgrade en grote introductieprijs.
Toon Meer Aanbiedingen