AMD grafische kaarten: de beste AMD Gpu ‘ s die u vandaag kunt kopen

Er zijn nog indrukwekkender AMD grafische kaarten om uit te kiezen op de markt van nu dat AMD de Navi is hier. Zelfs als de Nvidia GeForce RTX 2080 Ti is de koning van de heuvel, de beste AMD grafische kaarten nog steeds bogen op een hoop energie voor wat je nodig hebt, of het is het spelen van de beste PC-games of maken van uw 3D ontwerpen voor werken.

Grafische kaarten zoals de AMD Radeon RX 5700 en RX 5700 XT voeren op AMD ‘ s traditie van het maken van budget-en mid-range kaarten die veel waar voor minder. Als je in de markt voor een uitstekende GPU zonder een fortuin te besteden, dan is de AMD grafische kaarten van AMD nu zal u een lange weg.

Laten we een kijkje nemen op de beste AMD grafische kaarten, dus u kunt nagel naar beneden de meest ideale voor uw wensen. Bekijk onze exclusieve prijs vergelijking tool, zodat u kunt eenvoudig de beste deal te vinden rechts nu.

AMD Radeon RX 5700

De AMD Radeon RX 5700 is al behoorlijk ongelooflijk, vooral voor die prijs. (Image credit: de Toekomst)

1. AMD Radeon RX 5700

De beste AMD grafische kaart

Stream Processors: 2,304 | Core Clock: 1,465 MHz (1,725 MHz boost) | Geheugen: 8 GB GDDR6 | Memory Clock: 14Gbps | Power-Connectoren: 1 x 8-pins en 1 x 6-pin – | Uitgangen: 1 x DisplayPort 1.4 met DSC, 1 x HDMI-ingang met Ondersteuning 4K60

Uitstekende prestaties

Betaalbaar

Geen ray tracing