Beste Asus router 2019: de top van de Asus routers voor elk budget

Beste Asus-router voor Wi-Fi-dekking
Uitstekende waarde
Op deze lijst, in het bijzonder, vindt u de top performers in verschillende afdelingen, alsmede de beste algemene model voor reizigers die zoeken naar het juiste evenwicht te vinden tussen prijs en prestaties. Dit zijn onze top picks voor de beste Asus routers. Wat het ook is, je hoeft je iets vindt.
Best Asus router
Image credit: Asus1. De Asus RT-AC86U

Voor wie na een weinig verschillend iets met een router en een apparaat om goed te passen in een groeiende smart home – houdt rekening met de Lyra Stem. Dit is eigenlijk een AC2200 router gekruist met een Alexa smart speaker, dus één van de directe voordelen is dat je een combinatie van twee apparaten in één. En je krijgt een keurig uitziende router die mix mooi in een woonkamer of waar u deze plaatst).

Als een gaming router, het is echt vliegen, maar het is niet goedkoop, hoewel nu deze router is geweest rond voor een paar jaar, het is aanzienlijk goedkoper dan bij het voor het eerst gelanceerd. De genoemde RT-AC5300 is een goed iets goedkoper alternatief, maar het prijsverschil is zo weinig op het moment van schrijven, is de heldere keuze voor ons is de ROG.

We hebben gewezen op een aantal Asus routers met een sterke Wi-Fi-dekking al, als je een heel groot huis, of een andere Wi-Fi-dood-spot problemen, is het misschien veroorzaakt door dikke muren bijvoorbeeld – dan is een mesh networking oplossing zou kunnen zijn de weg te gaan voor het beste draadloze bereik.
Uiterlijk kan je sommige mensen uit
De grote valkuil hier is dat terwijl wij gevonden algehele prestaties stevig genoeg in onze review, de Lyra Trio was een beetje inconsistent in termen van verbroken verbindingen, hoewel mogelijk, firmware-updates sindsdien kan (hopelijk) hebben geholpen verhelpen deze. Anders, Lyra is eenvoudig te installeren en te configureren, en scherp geprijsd in vergelijking met rivaal mesh router producten.
Beste Asus router die betaalbaar is
Roman ruimtebesparende 2-in-1 apparaat
In dit geval Asus biedt tot het Lyra-Trio, een drie-pack van dual-band mesh Wi-Fi-apparaten. Het idee hier is dat een apparaat werkt als een router eenheid, en de andere twee satellieten geplaatst in het hele huis, het grijpen van het signaal van de router eenheid en de uitbreiding van de Wi-Fi-dekking. Het Lyra-Trio moet betrekking hebben op een twee of drie verdiepingen huis van 375 vierkante meter, volgens Asus.
Best Asus router

Scherp geprijsd voor een mesh-netwerk oplossing
Image credit: Asus

2. De Asus RT-AC66U

Het spreken van wired, de GT-AC5300 heeft niet minder dan acht LAN-poorten, twee keer het bedrag van de RT-AC5300, plus het heeft een iets hogere spec elders (zoals het dubbele van het geheugen). Bovendien haren met geavanceerde functies, waaronder gamer-specifieke adaptieve QoS en versnelling voor het optimaliseren van uw verbinding.

Dit tri-band router met Wi-Fi-prestaties is vrij indrukwekkend, en als spreker, het klinkt eigenlijk best goed gezien de relatief compacte karakter. De Lyra Stem is ook een eenvoudig in te stellen (via een app). Indrukwekkende performer
Eenvoudig te installeren en te gebruiken
Het krijgen van een beetje lang in de tand
Voor degenen waarvan de begroting niet kan uitstrekken tot onze algehele champ boven, de Asus RT-AC66U is een sterling meer betaalbare optie die biedt nog steeds grote prestaties voor de vraagprijs.
Het is gemakkelijk om te gaan met de RT-AC66U, en snelheden blijven indrukwekkend wat is nu nogal een oude router (de reden waarom de vraagprijs is gehalveerd ten opzichte van het oorspronkelijke AVP). Je krijgt ook een goede spreiding van functies, waaronder Adaptive QoS-de prioriteit van uw internet verkeer.
Denk aan dit als een werkpaard van de Asus router die is nog steeds volledig in staat om de klus te klaren zonder een zweet te breken, en had kunnen worden zonder gevaar voor het breken van de bank, ook.
Best Asus router
Image credit: Asus3. De Asus RT-AC51U Beste Asus router op een strikt budget Snelheid: 802.11 ac 5 ghz: 433 Mbps, 2,4 GHz: 300 Mbps | Connectiviteit: 4 x LAN, 1 x WAN, 1 x USB 2.0 | Functies: Smart QoS Zeer goedkope en vrolijke
Solide genoeg prestaties
Zeer veel een no-nonsense optie
Als u wilt de goedkoopste mogelijke Asus router die er zijn, zonder hun toevlucht nemen tot het kopen van een aantal van de oude of het inderdaad mogelijk stof-aangekoekt, tweede-hand – hunk van kunststof en dat zal waarschijnlijk alleen geef je verdriet op de lange termijn, dit is het model om te gaan voor.
In feite, zouden we betogen dat de RT-AC51U is vrij veel zo goedkoop als je kunt gaan, terwijl u nog steeds een nuttig router. En het is een redelijke genoeg model, met 802.11 ac dual-band Wi-Fi op solide genoeg snelheden met een enkele USB (2.0) poort voor het aansluiten van uw printer of externe opslag. Het is een volledig no-nonsense router, zeker, maar de beste Asus optie op de echte koopje-kelder einde van de markt.
Best Asus router
Image credit: Asus
4. De Asus ROG Rapture GT-AC5300 Beste Asus-router voor gaming Snelheid: 802.11 ac: 2,167 Mbps, 802.11 n: 600 Mbps | Connectiviteit: 8 x Gigabit LAN, 1 x WAN, 2 x USB 3.0 | Functies: MU-MIMO, Link Aggregation, Traffic Analyzer, Adaptive QoS, 1GB RAM, 8 x Externe Antennes Zeer snelle inderdaad
Spel versnelling functies
Goede Wifi-dekking, te
Niet bepaald goedkoop
Nu, dit is een lichte curveball in dat gamers zal worden goed bediend door onze beste algemene router boven, de Asus RT-AC86U, en de fantastische waarde propositie. Maar als je wilt om meer te besteden voor de absoluut beste router om te gamen, dan moet je de Asus ROG Rapture GT-AC5300.
Dit is een juiced-up-voor-gamers versie van de al uitstekende RT-AC5300, en als dat model, het biedt een sterke tri-band Wi-Fi-dekking dankzij acht antennes. Terwijl gamers natuurlijk zweren bij vaste verbindingen, draadloos is nog steeds belangrijk voor algemeen gebruik (en gaming op mobiele apparaten).

Indrukwekkende snelheid en bereik
Vrij prijzig

Zeer beperkt bekabelde verbinding
Image credit: Asus

5. De Asus RT-AX88U

Best Asus router

Als een extra bonus, kunt u ook uw strijk met de Lyra-Trio (oke, dus je kan niet – maar je zou volledig worden vergeven voor het denken anders kijken naar de apparaten).

De RT-AX88U is gebouwd rond de laatste 802.11 ax draadloze standaard (nieuwe naam Wi-Fi-6, maar de fabrikanten nog steeds met behulp van de ‘ax’ label) voor de snelste Wi-Fi-snelheden, terwijl de resterende een relatief betaalbaar model – het is verre van goedkoop, maar je betaalt altijd door de neus voor de nieuwste tech.
Snelheid: 802.11 ac 5 ghz: van 1300 Mbps Op 2,4 GHz: 450 Mbps | Connectiviteit: 4 x LAN, 1 x WAN, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0 | Functies: MU-MIMO, Traffic Analyzer, Adaptive QoS
Beste Asus router algemeen
Beste Asus-router voor de smart home
Bedenk wel dat je nodig hebt client-apparaten die ook ondersteuning voor 802.11 ax om het volledige voordeel van de router ax snelheden, en er zijn niet veel rond nu (Samsung Galaxy S10 smartphone is een). Het goede nieuws, echter is dat Wi-Fi-prestaties is nog steeds verbazingwekkend snel, zelfs met 802.11 ac-apparaten.
Beste Asus-router voor de snelle Wifi-snelheden

De kers op de taart is dat deze Asus-router, wordt één van vorig jaar, modellen, kan nu worden gehouden (op het moment van schrijven) voor ongeveer een maar liefst 40% minder dan de lancering van de prijs. Het is gewoon een ongelooflijke koopje in termen van prijs/prestatie-verhouding.
Image credit: Asus

6. De Asus ROG Rapture GT-AX11000

Nadelen zijn dat je alleen maar een Gigabit LAN-poort (en een WAN-poort), en voorts op de kabelverbindingen met de voorkant, je krijgt niet alle USB-poorten voor het aansluiten van andere apparaten op uw netwerk. Toch blijft dit een roman alles-in-één oplossing die zeker is van haar beroep.

Snelheid: 802.11 ax 5 ghz: 4,804 Mbps, 2,4 GHz: 1,148 Mbps, 802.11 ac 5 ghz: 4,333 Mbps | Connectiviteit: 8 x Gigabit LAN, 1 x WAN, 2 x USB 3.1 Gen 1 | Kenmerken: MU-MIMO, Link Aggregation, Traffic Analyzer, Adaptive QoS, 1 gb RAM Extreem snelle prestaties
Geladen met functies
Duur
Als geld geen rol, en u wilt absoluut de hoogste-end Asus router vol met de nieuwste toeters en bellen, dan is hier. De ROG Rapture GT-AX11000 is een gaming-model, als de ROG merk geeft, en het apparaat heeft het spel het stimuleren van functies, maar het is goed voor alles wat je zou willen werpen op het, niet alleen online spellen.
Zoals in het bovenstaande AX88U het sport-802.11 ax, de nieuwste standaard voor draadloze netwerken (Wi-Fi-6) voor zeer hoge snelheden, zelfs in een groot huis (er zijn er acht antennes om te helpen met het Wi-Fi-dekking). Het heeft ook een 2,5 Gbit gaming Ethernet-poort, een andere handige innovatie.
U krijgt een zeer betrouwbare router die copes goed met mogelijke overbelasting van het netwerk (met dank aan de 802.11-ax), met tal van functies, waaronder Adaptive QoS voor de prioritering van het verkeer en ouderlijk toezicht. Dat gezegd hebbende, je betaalt wel voor al deze.
Best Asus router
Image credit: TechRadar7. Asus Lyra Trio (AC1750)

Alexa on-board

Snelheid: 802.11 ac: 400 + 867 + 867 Mbps | Connectiviteit: 1 x Gigabit LAN, 1 x WAN | Functies: MU-MIMO, Traffic Analyzer, Smart QoS; Smart speaker: DTS Virtual Surround, Bluetooth, Alexa

Echt een snelle Wifi-snelheden met de nieuwste tech
Snelheid: 802.11 ax 5 ghz: 4,804 Mbps, 2,4 GHz: 1,148 Mbps | Connectiviteit: 4 x Gigabit LAN (1 x 2,5 G), 1 x WAN, 2 x USB 3.1 Gen 1 | Kenmerken: MU-MIMO, Link Aggregation, Traffic Analyzer, Adaptive QoS, 1GB RAM, 8 x Externe Antennes
Best Asus router
Oke, dus onze top algehele kiezen voor een Asus router zou kunnen zien als het hoofd van een onthoofd robot – met donker rode ogen en een slordige antenne kapsel – maar zijn prestaties, niet uiterlijk, waarin we geïnteresseerd zijn hier.
Asus heeft een hele verzameling van modellen, met een productaanbod voor zowel persoonlijke en zakelijke netwerken. Dus wat het ook is wat je nodig hebt – of je nu een gamer die absoluut de snelste draadloze snelheden of u wilt gewoon de beste Wi-Fi-dekking zonder beschietingen uit veel geld, vindt u zeker de beste van de Asus-router voor u.
De Asus RT-AC86U geeft u AC2900 draadloze snelheden, groot bereik stimuleren voor betere Wi-Fi-dekking rondom uw huis en zelfs gaming acceleration-technologie. In feite, de RT-AC86U is gepositioneerd als een gaming router – verklaart de esthetiek – maar laat dat zet je af. Het is zeer eenvoudig in te stellen en een fantastische allrounder.
Best Asus router
Lees de volledige review: Asus Lyra Trio (AC1750)

Deze Asus-router beschikt over een supersnelle 5GHz snelheden, en de 802.11-ax tech helpt ook voor een betere prestatie in drukke draadloze omgeving (waar veel van de apparaten via Wi-Fi).
Image credit: Asus

8. Asus Lyra Stem

Een briesje opzetten en configureren

De zorgen over de onregelmatige prestaties

Snelheid: 802.11 ac 5 ghz: van 1300 Mbps Op 2,4 GHz: 450 Mbps | Connectiviteit: 1 x LAN, 1 x WAN (per eenheid) | Kenmerken: Mesh Networking, Lyra App
Als u op zoek bent naar een uitstekende router, de beste Asus routers zijn degenen te overwegen. Ze zijn niet alleen de meest populaire modellen rond, maar ze zijn ook enkele van de meest concurrerende in de Wi-Fi-router wereld.
Lees de volledige review: Asus RT-AC86U
Snelheid: 802.11 ac 5 ghz: 2,167 Mbps, 2,4 GHz: 750 Mbps | Connectiviteit: 4 x Gigabit LAN, 1 x WAN, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0 | Functies: MU-MIMO, Traffic Analyzer, Adaptive QoS, WTFast Gamers Eigen Netwerk
Beste Asus-router voor high-end gebruikers
8 LAN poorten voor het grote bekabelde verbinding