Beste Nvidia GeForce GTX 1660 Ti: welke versie het beste is voor uw PC?

De PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8 Gaming OC misschien niet als veel kijken, wordt klein en al. Maar, dit is een kleine, maar machtige, de verpakking van een stempel met de 70MHz fabriek overklokken en solide specs. Deze kaart levert de droom van 1440p Ultra kwaliteit van de gameplay op 60 fps, en het is gegarandeerd om u wegblazen. Als dat niet genoeg is, zijn alle van deze prestatie zal minder kosten dan 300 smackers. Dit is een van de beste bang voor je buck grafische kaarten vindt u nu, in uw portemonnee zal je dankbaar zijn.
Lees de volledige review: Asus ROG Strix GTX 1660 Ti OC review
Stream Processors: 1,536 | Core Clock: Met 1500 MHz (1,845 MHz boost) | Geheugen: 6GB GDDR6 | geheugensnelheid: 12Gbps | Power-Connectoren: 1 x 8-pins | Uitgangen: 3 x DisplayPort 1.4, 1 x HDMI 2.0

Bijna net zo duur als de Nvidia RTX 2060
De PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8 Gaming OC levert de droom van 1440p Ultra kwaliteit van de gameplay op 60 fps. (Image credit: PNY)

De PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8 Gaming OC

Loopt ongelooflijk cool

Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti Windforce OC

MSI GeForce GTX 1660 TI Gaming X 6G
Voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare GPU, de Nvidia GeForce GTX 1660 Ti is misschien wel de beste grafische kaart die grote waarde biedt zonder afbreuk te doen aan wat het meest belangrijk. Dit Nvidia Turing kaart hits die sweet spot tussen prijs en prestaties.
Door het nemen van de RT en Tensor kernen die macht Nvidia ‘ s nieuwe RTX en Diep Leren Super Sampling (DLSS) technologieën uit de vergelijking, Nvidia is erin geslaagd om deze kaart te maken, meer betaalbare, terwijl ook het leveren van een prestatie die kan wedijveren met de beste van hen. Zo heb je de beste goedkope Nvidia grafische kaart op de markt (hoewel toegegeven de GTX 1660 doet een verdienstelijke werk van een inhaalslag) – en niet te vergeten, die sneller groeien dan andere Nvidia Turing kaarten.