De Steam Winter Sale is tijd om break out die portefeuilles

Het leven is Vreemd, 2 Volledige Seizoen: .95 .67 op Stoom
Als je het ons vraagt, is het Leven Vreemd is veruit een van de meest over het hoofd gezien game franchises op de markt van vandaag. Met een diepe, volwassen verhalen over personages die je niet kan helpen, maar zorg er diep over, het Leven is Vreemd 2 is een avontuur spel dat je niet wilt missen, vooral op .Bekijk De Deal
Echter voor de laatste paar jaren de Steam Winter Sale is inclusief de meer ingewikkelde extra ‘ s, en dat is dit jaar zeker niet anders. Er is, natuurlijk, de Stoom Awards, waar de Steam community kunnen stemmen op hun favoriete games uit een aantal verschillende categorieën, zoals “Game van het Jaar”, “Outstanding Verhaal-Rijk Spel,” of zelfs “Beste Spel van Je Zuigen Op.”
De hele Final Fantasy bibliotheek: 50% korting op Stoom
Sluit je ogen en denk aan een RPG. Voor een bepaalde subgroep van mensen, is het eerste dat in me opkwam was Final Fantasy. Deze langlopende serie een grote rol gespeeld in de vorming van het genre, en elk belangrijk item is nu 50% korting op Stoom. Het is tijd om getuige te zijn van de geschiedenis.Bekijk De Deal
Bloederige: Ritueel van de Nacht: .99 .99 op Stoom
Mis de oude dagen van Castlevania? Deze side-scrolling action game brengt weer dat de klassieke gameplay, dankzij de terugkeer van Koji Igarashi. Als u al een verlangen terug te keren naar waar “MetroidVania games kreeg de helft van hun naam, mis dit niet. Bekijk De Deal
Gelukkig, hier bij TechRadar, hebben we de neiging om te besteden aan een buitensporige hoeveelheid tijd aan het zoeken via de gewone winkels te vinden van goede deals te geven aan onze lezers, en Stoom is verwarrend puinhoop van een winkel is het niet anders. Dus, wij vinden de beste Stoom Winter Sale aanbiedingen, zodat u minder tijd kwijt bent aan het winkelen en meer tijd voor gaming.

Wat is waard om te kopen, hoewel?

Dit is niet iets nieuws, natuurlijk, als de Stoom prijzen zijn sinds 2016. De nieuwe toevoeging dit jaar is de Steamville Vakantie Markt. Dit kleine meta geval zal u laten verwerven tokens, die je vervolgens kunt gebruiken om te kopen chat stickers, chat-ruimte-effecten en andere vakantie-thema cosmetische effecten voor Stoom. Onze aanbeveling is echter om de bank ze dan besteden 5.000 van hen te krijgen korting op een spel – we zijn allemaal voor goedkope games steeds goedkoper.
Hoe lang gaat de verkoop duren, het lijkt erop dat je tijd hebt om echt na te denken over wat spellen die je zult gebruiken om engorge je Steam-bibliotheek. Hoewel er is niet een grote banner op de winkel vertellen je wanneer het zal eindigen, sales gunstig einde op januari 2, dus dat betekent dat je een goede twee weken op te halen een hoop spellen voor minder.

Frostpunk: .99 .99 op Stoom
Als het gaat om PC gaming, City Building Sims zijn enkele van de oudste games die er zijn, daterend van 1989 is SimCity, en Frostpunk misschien wel de beste nog. De inzet is hoger, de gameplay wordt moeilijker en het is nu slechts op Stoom.Bekijk De Deal
Net zoals elk jaar zijn er duizenden games te koop op de grootste PC game-distributeur die er zijn, waaronder enkele van de grootste PC-games van het jaar, zoals Bloederige: Ritueel van de Nacht en Sekiro: Schaduwen Sterven twee keer.
Dark Souls III: .99 .99 op Stoom
Zo goed als Sekiro: Schaduwen Sterven Tweemaal is, het is niet ieders kopje thee. Als het een beetje te snel voor je, Dark Souls III is ook te koop. Dit spel is trager, meer methodisch en, als je het ons vraagt, meer speelbaar. En, op slechts op Stoom is, is er geen reden om niet te kopen.Bekijk De Deal
Het is die tijd van het jaar weer: de sneeuw valt, de lucht doet pijn je gezicht, iedereen is om samen met hun familie voor de Feestdagen en natuurlijk de Steam Winter Sale is hier.
Koninkrijk Komen: Bevrijding: .99 .99 op Stoom
Dit spel is niet voor het licht van het hart: deze hardcore RPG zet je in de schoenen van een gemiddelde middeleeuwse boer. Na uw ouders zijn gedood, moet je jezelf in shape ridder in de orde te wreken, die door hun dood. En, het zal niet makkelijk worden. Bekijk De Deal
Disco Elysium: .99 .99 op Stoom
Disco Elysium is een van de meest unieke games die kwam dit jaar te trouwen met een van de meest goed geschreven spel, verhalen die we hebben gezien in jaren met isometrische RPG gameplay. Speel als een agent die niet weet dat hij een agent in dit briljante spel voor slechts .Bekijk De Deal
Sekiro: Schaduwen Sterven twee keer: .99 .99 op Stoom
De nieuwste versie Van de Software titel gewonnen Spel van het Jaar op de Game Awards van dit jaar en voor een goede reden. Zelfs als het is niet alleen een zeer moeilijk en velen zullen niet in staat zijn om er doorheen te komen, het is een meesterwerk van game design. En het kan van jou zijn voor slechts .99 tijdens de Steam Winter Sale.Bekijk De Deal
Stoom heeft waarschijnlijk de grootste catalogus van games uit het distributie-service op het internet, dus het vinden van de beste aanbiedingen is niet echt een wandeling in het park. Niet alleen zijn er een hoop games, maar er is een hoop slechte games op het platform dat zijn gewoon een verspilling van uw tijd.
Hellblade: Senua het Offer: .99 .99 op Stoom
Wanneer Senua ‘ s Saga: Hellblade II heeft aangekondigd op de Game Awards, kregen we veel enthousiast – en dat allemaal omdat van hoe geweldig Hellblade Senua het Offer is. Dit spel neemt je mee op een traumatisch weg door de hel en geestelijke ziekte, en is absoluut een must-play game. En, het is slechts nu.Bekijk De Deal
Yakuza 0: .99 .79
Yakuza 0 is een van de meest bizarre en fantastische open wereld vechten/rpg/sport-spel op de markt van vandaag en is een absolute parel. U zult in staat zijn om tientallen op tientallen uren van pure vreugde hier, en als je het kan krijgen voor maar , moet u om het te kopen. Nu is.Bekijk De Deal