Hit 2020 uitgevoerd met deze fantastische goedkope Fitbit Versa aanbiedingen

Nog steeds op zoek naar meer? We hebben al de beste Fitbit prijzen hier op TechRadar, maar we zijn ook het bijhouden van de zeer beste smartwatch deals rond. Als u op zoek bent naar meer fitness-goodies en je bent een fervent iPhone gebruiker, wilt u wellicht ook om te controleren de beste Apple Horloge verkoop rond.
Fitbit Versa Lite | £149.99 £99.99 bij Amazon
De Fitbit Versa Lite is een van de goedkoopste manieren om te beginnen met het bijhouden van uw geschiktheid van uw pols. Je krijgt de basic monitoring en analyse die u zou verwachten van een Fitbit, maar ook telefonische meldingen en slapen monitoring. Als u op zoek bent naar iets op het scherm trainingen en muziek, u zult willen controleren het vlaggenschip Versa model.
Bekijk De Deal
Fitbit Versa 2 | £199.99 £167.38 bij Amazon
De Fitbit Versa 2 stelt u terug ongeveer € 40 extra dan de originele Fitbite Versa deze week, maar je krijgt fantastische extra functies ingebouwd. Voor starters, Alexa is gebouwd recht in het apparaat, maar u kunt ook profiteren van de on-screen begeleide oefeningen, ondersteuning voor muziek en spraak en tekst-integratie.
Bekijk De Deal
Komende in de goedkoopste vandaag is de Fitbit Versa Lite. Het is een uitgeklede versie van de volwaardige Fitbit Versa, maar het is ideaal voor iedereen die op zoek om hun geschiktheid, zonder de uitgaven meer dan 0 / £100 en je verzandt met een set van eigenschappen die ze niet gebruiken. Deze goedkope fitness tracker niet precies te beknibbelen op haar aanbod ofwel, echter. Als u kiest voor de slimline Versa Lite, je krijgt alle fitness-en slaap het bijhouden van wat u mag verwachten van een Fitbit evenals app en de kennisgeving integratie met uw telefoon, massief vier-daagse levensduur van de batterij, en een swim-proof behuizing.

Vandaag de dag is het beste Fitbit Versa aanbiedingen

Beste Fitbit Versa deals ONS

Fitbit Versa | £199.99 £127.99 bij Amazon
De oorspronkelijke Fitbit Versa ervaring biedt alles wat je wilt van uw nieuwe fitness tracker evenals begeleide trainingen met stap-voor-stap instructies om je pols, opslag van muziek en het afspelen, en Fitbit Betalen functionaliteit. Dit is een geweldige £70 korting in het Boxing Day verkoop.
Bekijk De Deal
De Versa Versa 2 fitness-trackers bieden een stap in de reeks van mogelijkheden aan te bieden, met de lichte toename van het prijskaartje (hoewel je nog steeds een geweldige prijs in deze Fitbit Versa deals). Als je in het verenigd koninkrijk, kunt u een beetje meer geld en pak de Fitbit Versa op de verkoop – je bent niet vrij krijgen van de nieuwste feature set, maar u bent nog steeds op het scherm training training, bellen en sms-functionaliteit, en muziek om op te starten. De Versa 2, aan de andere kant biedt dit alles en meer op een prachtig AMOLED-scherm en Alexa ingebouwd in het horloge.

Beste Fitbit Versa aanbiedingen VERZENDING

Deze tijd van het jaar is ideaal voor het vinden van goedkope Fitbit Versa deals. Als meer en meer mensen richten hun aandacht op New Year ‘ s resoluties, fitness tracker prijzen kelderen en 2019 is niet anders. Deze uitstekende Fitbit Versa deals land kan u een handige, kleine fitness tracker voor veel minder dan je zou meestal deel uit en span de volledige Versa bereik, zodat u kunt vinden van de perfecte pols stuk voor u.
Fitbit Versa Lite | 9.95 .95 bij Walmart
De Fitbit Versa Lite is de kleinste item in deze week is de Fitbit Versa deals. Je krijgt een handige, kleine fitness tracker voor onder de 0 – telefoon met meldingen en alle oefening en slaap het bijhouden van je kan vragen voor een eenvoudige fitness-tracker.
Bekijk De Deal
Welke Fitbit Versa deal je pick-up van dit seizoen kunt u slapen in de wetenschap dat je het krijgen van een van de sterkste fitness-trackers die er zijn. Fitbit was er vanaf het begin van de fitness-tracker revolutie, en houd een sterke eigenschap is ingesteld op een fantastische prijs opzichte van hun concurrenten.

Fitbit Versa 2 | 9.95 9.95 bij Walmart
De Fitbit Versa 2 biedt alles wat de Lite edition heeft en meer. Je bent alleen te betalen van ongeveer extra, maar het openen van jezelf tot een hele reeks extra functies, waaronder op het scherm geleide oefeningen, muziek, stem en tekst integratie al op een AMOLED-scherm.
Bekijk De Deal