Last-minute kerstcadeaus van Walmart: hier zijn de 10 beste deals

Zoals we hierboven vermeld, alle van Walmart in de laatste minuut giften in aanmerking komen voor gratis twee-dag van de scheepvaart. Zondag is de laatste dag voor gratis levering voor te zorgen dat uw items te krijgen is er door het Kerstavond, dus je moet profiteren van deze aanbiedingen nu voordat het te laat is.23andMe DNA-Test: 9 9 bij Walmart
Een uniek cadeau idee, kunt u het opslaan op de 23andMe DNA-test. De DNA-kit bevat afkomst service plus meer dan 85 DNA-gebaseerde online rapporten over gezondheid predisposities, drager, en kenmerken met slechts een test.
Bekijk De DealKerst is minder dan een week weg, en als je nog op zoek naar cadeau-ideeën, dan bent u in geluk. Walmart is ‘Daily Deal’ Drop-sale is nu gebeurt en voorzien van kortingen op de best-selling items die in aanmerking komen voor gratis twee-dag van de scheepvaart.

Walmart ‘ s 10 beste last-minute kerstcadeaus:

Apple AirPods (2019) met het Laden Geval: 9 4 bij Walmart
Ontvang het laatste model van Apple AirPods te koop voor 4 bij Walmart. De werkelijk draadloze oordopjes komen met een opgeladen geval dat voorziet in een verdere 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.
Bekijk De Deal
Keurig K-Compacte Single-Serve Koffiezetapparaat: bij Walmart
Een geweldige Kerst cadeau idee voor koffie liefhebbers, de Keurig K-compact is te koop voor . De sing-sever-theevoorzieningen kunt brouwen een kopje joe in minder dan een minuut en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.
Bekijk De Deal
Google Home Mini (Krijt) + Diepvries 2 Boek: bij Walmart
Bevroren fans kan krijgen van de Google Startpagina Mini en de Bevroren 2 Boek te koop voor . Als je het boek leest hardop, de smart speaker speelt relevante geluidseffecten en muziek te brengen het verhaal tot leven.
Bekijk De Deal

Om u te helpen sorteren door alle aanbiedingen die we hebben afgerond tot op Walmart tien beste last-minute cadeaus hieronder. Walmart ‘ s top koopjes zijn de Fitbit Versa 2 Smartwatch te koop voor 0, de Xbox One S Alle Digitale Editie 3-game Bundel te koop voor 0, en de nieuwe Apple iPad te koop voor 9. Je vindt er ook kortingen op de beste verkopende toestellen zoals de iRobot Roomba 670 Robot Stofzuiger te koop voor 4 en de Keurig K-Compacte Single-Serve Koffiezetapparaat te koop voor .

Farberware 3.2 Liter Olie-minder Multi-Functionele Friteuse: in Walmart
Een perfect cadeau voor de feestdagen voor iedereen op uw lijst, kunt u het best verkochte Farberware Friteuse te koop voor . Dat is een verlaging van de prijzen voor de 3.2-liter friteuse waarmee u kunt koken uw favoriete gefrituurd voedsel met minder olie.
Bekijk De Deal
Roku Express HD-Speler voor Streaming Media: .99 in Walmart
Walmart heeft de nieuwe Roku Express streaming stick te koop voor slechts . De streaming-apparaat kunt u voor het streamen van uw favoriete content in HD, inclusief live TV, nieuws, sport, films, TV-shows, en nog veel meer.
Bekijk De Deal
Xbox One S Alle Digitale Editie | 3x spel codes | 9.99 9 bij Walmart
Als u niet wilt dat de moeite van een fysieke collectie, deze Digitale Editie is de beste Xbox Een deal voor je. U ontvangt ook spel-codes voor Minecraft en de Zee van Dieven in deze bundel, met een aantal Fortnite DLC gegooid voor een goede maatregel.
Bekijk De Deal
Shop meer last-minute aanbiedingen met onze roundup van de beste Kerst verkoop van 2019.
Apple iPad (7e Gen) 128-GB Wi-Fi: 9 329 dollar bij Walmart
Het nieuwe model van de Apple iPad krijgt een 0 prijs knippen bij Walmart ‘ s Black Friday verkoop. De 10,2-inch tablet packs van 128 gb opslag en is beschikbaar in Goud, Zilver of Grijs.
Fitbit Versa 2 Smartwatch: 9.95 9 bij Walmart
Walmart heeft de nieuwe Fitbit Versa 2 smartwatch te koop voor een record lage prijs van 129 dollar. De smartwatch biedt een opmerkelijke zes-daagse levensduur van de batterij en kunt u opslaan van 300 liedjes op je pols.
Bekijk De Deal

iRobot Roomba 670 Robot Stofzuiger: 9.99 4 bij Walmart
Altijd een bestseller tijdens Black Friday, Walmart heeft de iRobot Roomba 670 koop voor 4. Dat is een korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de Alexa-enabled robot stofzuiger.
Bekijk De Deal