Last-minute Nintendo Schakelaar Lite aanbiedingen zien terugkeren van € 179 verkoopprijs

De goedkope Nintendo Schakelaar Lite is een handheld-versie van de triomfantelijke Nintendo Schakelen. Hoewel u niet kunt verwijderen, de Vreugde-Cons of dock de console op de TV, de Schakelaar Lite biedt een ongelooflijk goedkope manier voor het afspelen van Nintendo ‘ s nieuwste titels wanneer u maar wilt.
Deze fantastische Nintendo Schakelaar Lite deal is terug, met £20 uit de handheld console net op tijd voor last-minute Kerst deals. Misschien wel de hipste cadeau van dit jaar, de Nintendo Schakelaar Lite hits die perfect sweet spot van de betaalbaarheid en functionaliteit maken het een fantastisch cadeau dit jaar. Of, als je hebt een oogje op had, de goedkopere versie van de Nintendo console Switch sinds de release een paar maanden geleden, nu is een goed moment om wat geld te besparen.
Nog op zoek voor meer Nintendo-Schakelaar Lite deals? We houden allemaal van de beste Schakelaar omzet , en hebben u gedekt op de standaard console als de Lite. U vindt hier ook meer Currys Kerst verkopen op onze roundup.

De beste Nintendo-Schakelaar Lite aanbiedingen

Nintendo Schakelaar Lite | £199 £179 bij Currys
Dit £20 prijsdaling brengen de Nintendo Schakelaar Lite neer op slechts € 179 in de last-minute Kerst verkopen. Nintendo ‘ s handheld-versie van de Nintendo Switch heeft zich al bewezen buitengewoon populair en zorgt zo voor een perfecte vakantie cadeau voor geliefden (of jezelf). Hier gekoppeld is de turquoise model, maar u kunt ook pick-up van de gele of grijze versie op deze prijs.

Bekijk De Deal

En dat zijn een aantal mooie prachtige titels. We zijn al aan het spelen is The Legend of Zelda: Adem van de Wilde, Mario Kart 8, Luigi ‘ s Mansion 3, en Super Smash Bros. Ultieme op het systeem, maar 2020 is op zoek verbazingwekkend ook, met Animal Crossing: New Horizons en de Adem van de Wilde 2 raken systemen. Dat is gewoon Nintendo ‘ s eigen first-party titels, als goed. Er zijn delen van het uitstekende nieuwe releases raken van Nintendo ‘ s handheld-systeem in het nieuwe jaar, het maken van deze Switch Lite behandelt alle de meer verleiden.