Mac Mini 2019: wat wij willen zien

Terwijl de Mac Mini heeft een verbeterde thermische architectuur, sommige eenheden hebben ervaring thermal throttling en oververhitting, soms met een piek van meer dan 90 graden Fahrenheit, volgens eindgebruikers. Het is zo ‘ n probleem, in feite, dat sommigen hun toevlucht tot het vervangen van de koelpasta met derden spullen gewoon om te voorkomen dat de warmte naar beneden, maar niet veel. Als dat zo is, zal dit het rond dezelfde tijd als macOS Catalina zal beschikbaar worden gesteld aan gebruikers, wat betekent dat u zal genieten van de Mac mini 2019 naast macOS’ coole nieuwe functies, zoals Zijspan, Voice Control en Screentime. Maar nogmaals, de vraag of Apple brengt een 2019 Mac Mini model is pure speculatie op dit punt, maar werken we dit verhaal eens horen we niets meer beton. Hou je ogen open.