Neem een voorsprong van Boxing Day sales met deze uitstekende Google Startpagina aanbiedingen

Google Home Mini | £49 £19 bij Currys
Deze Google Startpagina Mini deal slashes £30 uit de prijs van de kleinste smart home hub in het assortiment. Voor onder de £20 en je krijgt een fatsoenlijk genoeg luidspreker met een enorme waaier van slimme huis controle van de stem integraties van waaruit u kunt uw hele leven.
Bekijk De Deal
Google Nest Hub | £119 59 pond bij Currys
Met Google Assistent-integratie, kunt u luisteren naar muziek, bekijk films of controle van uw smart home met dit apparaat. Dit is dezelfde prijs Currys aangeboden tijdens de Black Friday periode, dus het is een behoorlijke besparing. Bekijk De Deal
Deze Google Startpagina aanbiedingen waardoor de prijzen van populaire items zoals de Google Startpagina en Google Startpagina Mini omlaag te zeer aantrekkelijke prijzen op dit moment. U kunt bespaar tot € 40 op je nieuwe smart speaker, en we hebben zelfs een uitstekende korting op de Google Nest Hub voor degenen onder u op zoek naar een slimme assistent met een scherm.
Wil om te beginnen het nieuwe jaar goed met een slim huis voor het automatiseren van uw dagelijkse leven? Met deze vroege Boxing Day sales, u kunt kiezen uit een collectie van Google Startpagina aanbiedingen bespaar je nog meer geld in de aanloop naar Kerst.

De beste Google Startpagina aanbiedingen in het begin van de tweede kerstdag verkoop

Google Home | £89 £49 bij Currys
Currys heeft een paar Google-apparaten in hun Boxing Day verkoop, met inbegrip van deze Google Startpagina. Geniet van ad-ondersteund toegang tot YouTube muziek, en het gebruik van Google-Assistent alle antwoorden op brandende vragen die u zou kunnen hebben.
Bekijk De Deal
We kijken naar een aantal fantastische smart speaker aanbiedingen van Currys in het bijzonder deze week, en terwijl de standaard Echo-Stip aanbiedingen zijn nog steeds schoppen rond, u vindt er ook een aantal uitstekende prijzen op Google ‘ s aanbod voor de smart home markt.
2019 tweede kerstdag sales zijn al kick-off, met een scala van producten te raken van hun Black Friday prijzen eens te meer. Deze Google Startpagina deals zijn slechts enkele van de fantastische prijsverlagingen die we hebben gezien over de laatste paar dagen, dus zorg ervoor dat een oogje houden op onze tweede kerstdag hub voor al de beste kortingen tijdens de Kerst periode.

Als je nog op zoek voor meer Boxing Day sales, we afronden naar boven al het beste over op onze speciale kerstdag pagina. Als u op zoek bent naar een ander merk te verbinden aan je huis aan, bekijk deze Apple Homepod aanbiedingen of de klassieke Amazon Echo deals.