PUBG Mobiele Sneeuw Paradijs modus: Alles wat je moet weten

Tencent onlangs verscheen een nieuwe 0.16.0 update PUBG Mobiel, waardoor veel van de toevoegingen aan de battle royale game. De nieuwste update voegt een RageGear EvoGround-modus weer samen met besneeuwde landschappen in de Erangel kaart. De update is uit te rollen sinds 11 December aan alle spelers en is 0,67 GB in grootte voor zowel Android en iOS gebruikers.
De ontwikkelaars hebben een nieuwe modus om de Klassieke kaart waar de spelers in staat zullen zijn om te bezoeken en rond te spelen op de met sneeuw bedekte toppen van de Erangel. De Stalber piek is de met sneeuw bedekte, samen met een stukje land tussen Pochinki, School, Ruïnes, het Ziekenhuis en een berg in de buurt van Georgopol.

PUBG Mobiele Sneeuw Paradijs modus: Wat is er nieuw?

(Image credit: PUBG Mobiel)

De nieuwe Snow Paradise-modus in de Erangel kaart volgt het Dag-Nacht-modi waarin de spelers worden willekeurig gekozen. Hier is wat u moet weten over de met sneeuw bedekte terreinen van Erangel voordat u besluit om te springen.

Net als de dag en nacht modus die wordt gegenereerd op een willekeurige basis, de winter-modus met de sneeuw in Erangel kiest ook voor spelers in willekeurige volgorde.
(Image credit: PUBG Mobiel)

De spelers kunnen snowboard of gebruik maken van de kabelbanen om naar boven en beneden besneeuwde landschappen. Elke speler is uitgerust met een snowboard optie die verschijnt wanneer het spel detecteert de aanwezigheid van sneeuw in de Erangel kaart. Tijdens het snowboarden, kunnen spelers ook het uitvoeren van verschillende freestyle-stunts, maar pas nadat ze een bepaalde snelheid te bereiken.
Snowboards werken alleen in de met sneeuw bedekte gebieden en naar een berg op zal nemen veel meer tijd dan alleen lopen tot boven.

(Image credit: PUBG Mobiel)In de Sneeuw Paradijs mode, speciale kratten paaien op drie van de met sneeuw bedekte toppen met niveau 3 versnellingen, wapens en andere noodzakelijke bijlagen. Spelers kan ook het verkrijgen van Bevroren Eieren van de speciale kisten die kunnen worden gebruikt voor het maken van een ijssculptuur.

(Image credit: PUBG Mobiel)Spelers kunnen hiermee hun voordeel in close combat situaties, vooral als er geen dekking in de laatste cirkel. Spelers kunnen meer dan een Bevroren Ei op een moment en in elke Eicel kunnen maken van sneeuw kip ijs sculptuur uit de lucht.

(Image credit: PUBG Mobiel)De ontwikkelaars hebben ook nog kabelbanen aan de voet en top van de bergen voor de spelers. Elke kabel die auto past een team van vier personen en u kunt wapens brand in de auto zitten.
De nieuwe PUBG Mobile update brengt ook een hoop zijn voorzien van upgrades naar de classic-modus, een nieuw EvoGround mode en meer. U kunt meer lezen over de update hier.