Deze Apple-Horloge deals aan te bieden serieuze kortingen voor tweede kerstdag verkoop ook beginnen

Met het vuil dat op de lancering van de nieuwste generatie, zijn we een kijkje nemen op de beste Apple Horloge aanbiedingen die u zult vinden in dit jaar is het begin van de tweede kerstdag verkoop. We zien nu al een aantal fantastische besparingen op de Series 3, 4, en de meest recente Series 5 tranche. Dat betekent dat je pick-up van Apple ‘ s eigen uurwerk voor veel minder dan normaal voordat het Kerstmis is zelfs goed vlucht genomen.

Het Apple-Horloge biedt iPhone-gebruikers een ongeëvenaarde smartwatch ervaring. Met de volledige integratie van een enorm aantal apps, services en functies van de iPhone voor om je pols, de luxe smartwatch biedt fitness kan bijhouden, gemakkelijk meldingen (met tekst en call-handling), Apple Betalen, en muziek functies, zoals een hele reeks van uitbreiding van functies op nieuwere modellen.

We hebben het zien van de prijzen stijgen en vallen over de laatste paar weken, maar deze vroege Boxing Day sales bieden een aantal echte lekkernijen voor de Kerst Dagen nog maar begonnen.

Vandaag de dag is het beste Apple Horloge deals in Boxing Day sales

Apple-Horloge-Serie 3 – 38mm | £199 bij Currys
De Series 3 is de goedkoopste Apple Horloge gaan in deze selectie, komt op slechts € 199 in deze eerste kerstdag verkoop. Ondanks zijn lage prijs deze week, je bent nog steeds een fantastische OLED-touchscreen met water weerstand, en al de nieten Apple Horloge ervaringen die je zou verwachten. Plus, het is nog steeds volledig compatibel met WatchOS 6.1.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 4 – 44mm | £319 bij Currys
Het verplaatsen van een prijsklasse die u zult vinden van de Serie van 4. Dit is een smartwatch met een belasting van extra functies meer ontworpen rond de sportievelingen onder ons. Met de val detectie, een Elektrische Hartslag Sensor op de Digitale Crown je krijgt een beetje meer bang voor je buck, in het bijzonder op zoek naar die LTPO display en de extra levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 4 GPS – 40mm | £699 £440 bij Amazon
U betaalt een aanzienlijke premie voor het oppakken van een GPS-Mobiele versie van de Serie 4 in deze Apple-Horloge aanbiedingen, maar u bent nog steeds aan het bewaren van een goede brok van geld gedurende een normale dag. Als u wilt om gebruik te kunnen bellen en sms ‘ en functies zonder je telefoon aanwezig zijn, zult u wilt kiezen voor dit specifieke deal – maar vergeet niet je moet een netwerk contract te maken er het beste van.
Bekijk De Deal

Apple-Horloge-Serie 5 – 40mm| £379 bij Currys
U betaalt minder voor deze Serie 5, dan zou u een mobiele Serie 4 in de tweede kerstdag verkopen, dus deze Apple Horloge deal is een echte winnaar. De nieuwste Apple-Horloge biedt een uniek altijd-op-display die het scheidt de meeste van de eerdere modellen.
Bekijk De Deal

Als u op zoek bent naar meer grote besparingen – bekijk ons volledig assortiment van Apple Horloge 4 prijzen beschikbaar nu. Als u op zoek bent om uw Apple ecosysteem nog meer, waarom niet check deze fantastische AirPods aanbiedingen, of misschien splash op een nieuwe iPhone-deal voor 2020.