Verizon-telefoon deal: voor een iPhone XR gratis wanneer u overschakelt naar Onbeperkt

Ondanks de 2019 assortiment nu op de planken, de iPhone XR is nog steeds een solide en betrouwbare keuze, en dit aanbod van Verizon krijgt u de telefoon voor gratis. Moet u de telefoon met maandelijkse betalingen of op een full retail prijs, het activeren van een nieuwe lijn met Verizon Onbeperkt, en je ontvangt 0 op uw account bijgeschreven dan 24 maanden. Plus, kunt u een 0 Prepaid Mastercard wanneer u overschakelt naar Verizon op Onbeperkt.
Zie meer telefoon aanbiedingen met de beste iPhone-XR deals. Shop meer deals met onze roundup van de beste Kerst verkoop van 2019.Als u op zoek bent om de score van een deal met een oudere generatie iPhone, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nou, niet echt dat oud – it ‘ s van vorig jaar model. De iPhone-XR heeft een 6.1-inch Super Retina-OLED-display en biedt 64GB opslagruimte. De 2018 iPhone pakt de krachtige A12 Bionic-chip en heeft een indrukwekkende 12MP camera. De XR biedt ook Face ID, draadloos opladen en biedt tot 11 uur levensduur van de batterij.Vanaf vandaag Verizon is het aanbieden van de iPhone XR gratis wanneer u overschakelt naar Onbeperkt. Deze beperkte-tijd promotie eindigt op de Dag voor Kerstmis.