Waarom de gezichtsherkenning op de 2020 Subaru Legacy Beperkt is zo geweldig

Ik weet dit omdat, na het springen in de auto meerdere malen over een week, had ik nooit na te denken over de opgeslagen instellingen. Toen ik vroeg een vriend om te springen, de Erfenis herkende hem niet. Als een telefoon die zintuigen die je bent, de Erfenis, geeft toegang tot uw favoriete instellingen.
In een kwestie van seconden, is de 2020 Subaru Legacy Beperkt zal je herkennen en aanpassen van de positie van de stoel, spiegels, climate instellingen, en zelfs het laatste scherm dat u gebruikt op het display.
In de toekomst zal het niet laten iemand anders met de auto rijden.
Dat is het ultieme doel voor het autonoom rijden de toekomst zullen we allemaal verwacht bij auto ‘s kan detecteren ons beginnen te rijden waar we willen dat ze gaan, lees dan onze schema’ s en e-mails, en fungeren als een geautomatiseerde agent van dienst om ons te brengen waar we naartoe moeten op tijd.
DriverFocus
Voor nu, ik vond hoe de Erfenis werkt zo snel. Een camera herkent uw gezicht met behulp van hetzelfde systeem waar ik over schreef in de Subaru Forrester een tijdje geleden DriverFocus. Maximaal vijf gebruikers kunnen hun instellingen opslaan, en het is gewoon een kwestie van tikken in uw naam. Ik was in staat om te wisselen van mijn naam en het verwijderen anderen, bijna zoals ik was met behulp van een iPad.
De Legacy sedan maakt gebruik van een enorme nieuwe 11,6-inch nav scherm, waar ik voegde me als een gebruiker. Het gesplitste scherm kan weergeven Apple CarPlay of Android-Auto in één deel met het klimaat van de instellingen op de onderste helft. Toen sprong ik op om te rijden, merkte ik dat mijn laatste instelling die u voor de stoelverwarming en temp niveau waren hetzelfde. Veel auto ‘ s het niet doen — ze uitschakelen van de stoelverwarming, bijvoorbeeld, voor elke keer dat u de schijf, zodat u deze opnieuw inschakelen. Afbeelding 1 van 5
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru)
Afbeelding 2 van 5
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru)
Afbeelding 3 van 5
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru)
Afbeelding 4 van 5
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru)
Afbeelding 5 van 5
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru) De spiegels en de stoel positie, zijn meestal een andere ergernis, niet echt voor de mensen die rijden met hun eigen auto, maar als je een auto delen. Elke keer als u de schijf die u hebt om aanpassingen te maken in de spiegels, zelfs als de stoel gebruik kunt maken van een aangepaste instelling (met de knoppen op de deur).
Je moet ook weten hoe te besparen op de zetel van de instellingen, meestal een lange druk op de ‘set’ knop. Het is verrassend hoe veel mensen die ik ken die niet beseffen dat er een opgeslagen seat optie.
Met de Legacy, hoeven ze niet te weten. Zodra je jezelf toevoegen aan een gebruiker (of voor de niet-technische mensen, heeft iemand dat voor je doen), dan is er niets anders te doen. De auto herkent je en je begint te rijden. Uiteindelijk heb ik zelfs niet opmerken van de aanpassingen.
Wat is het volgende…
Mijn gedachten dreven hoe dit zal werken in de toekomst. Zodra de auto herkent u en, zoals eerder vermeld, oproepen tot uw agenda en e-mail, het te kunnen weten moet je naar een vergadering in de stad en zelfs het vinden van de route die u het beste bevalt. Het kan verstuur snel een e-mail over wanneer je aankomt.
En, uiteindelijk, het is misschien zelfs weet dat je het meestal leuk om een snelle video-chatten met je kinderen op hetzelfde tijdstip elke dag — kortom, zodra de auto ‘ s ons herkennen, ze kunt aanpassen aan elke omgeving, waar we rijden en wat we doen.
Dit zal inhouden muzikale smaak, routing, en zelfs hoe de auto rijdt. Vandaag de Erfenis niet aanpassen zichzelf in termen van een sport-modus of extra tractie controle, maar ik weet, dat zou handig zijn. Auto ‘ s kunnen zelfs ons beter kennen dan we onszelf kennen. Afbeelding 1 van 4
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru)
Afbeelding 2 van 4
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru)
Afbeelding 3 van 4
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru)
Afbeelding 4 van 4
Subaru Legacy
(Image credit: Subaru) Op De Weg is TechRadar de regelmatige blik op de futuristische technologie in vandaag de heetste auto ‘ s. John Brandon, een journalist die schrijft over auto ‘ s voor 12 jaar, zet een nieuwe auto en met de cutting-edge tech door de gangen per week. Voor één doel: het vinden van die nieuwe technologieën zullen ons leiden naar een volledig zelf-rijdende auto ‘ s.