Wat is Amazon Lightsail?

Alle van de voordelen van cloud computing van toepassing op Amazon Lightsail, en misschien meer nog omdat het een robuust product met een scala aan functies. Een van de grootste voordelen van Lightsall is dat het eenvoudig te gebruiken, HET service personeel kan op start en uitvoeren van een nieuwe virtuele server voor uw apps in enkele minuten, in tegenstelling tot dagen of weken (als zij bouwen de vereiste on-premise infrastructuur). Apps kunnen vooraf worden geconfigureerd voor Windows of Linux als een stapel en de management console eruit ziet als een business dashboard je zou kunnen gebruiken voor het uitvoeren van financiële verslagen.
Als het gaat om cloud computing, zijn er twee belangrijke overwegingen. Is cloud storage — de plaats te houden van al uw bestanden in een veilige omgeving. De andere is in verband met de infrastructuur, dat is hoe je de applicaties en cloud databases voor die apps.